corsa swing 1997 model su sesi geliyor

adidas19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kayın pederimin corsa swing aracı var bu araç çalıştıgı zaman ve yolculuk esnasında kalorifer ızgaralarının derininden daha cok yolcu tarafından bir su sesi geliyor ama akan kokan yok sureklı bır su şırıltısı duyunca sanıyorsun kı aracın kalorıferı suyla dolmus pervana calısıp suyu oraya buraya vuruyor acaba nedendir

Araç su eksiltiyormu ?

su kabının kapağını aç çalışsın biraz bir iki fan açsın kapatın sonra devam ;)

su kabının kapağını aç çalışsın biraz bir iki fan açsın kapatın sonra devam ;)

Evet buda bir çözüm yolu olabilir.Hava yapmışsa bu sesi duyarsınız.

su eksiltmiyor sanırım araç hatta bi özel servis 300 tl lık masraf çıkarmış 3-5 parcayı değiştirmiş sorun yine aynı devam ediyor birde pişkinlikle bunlarda değişti ya iyi olur demişler uyuz oluyorum boyle yapılınca

suyu eksiltimiyorsa hava vardır ama buda su seviyesi az ise olur...ses tam nereden geliyor silecek altı plastikin altında su tahliye tıkandı ise orda su vardır oda yapabilir araç hareket ettikce oraya buraya çalkalanarak

aracın hararetinde bir anormallik varmı yokmu ona bakın. çok yükseliyor ise hava vardır. gerçi sanırım araç eskişehir de soğuk havada aman aman anlaşılmaz ama yinede bi bakın derim

suyu eksiltimiyorsa hava vardır ama buda su seviyesi az ise olur...ses tam nereden geliyor silecek altı plastikin altında su tahliye tıkandı ise orda su vardır oda yapabilir araç hareket ettikce oraya buraya çalkalanarak

ben de bunu diyecektim :)

ben de bunu diyecektim :)
ses tam olarak yolcu kısmının gogus tarafından gelıyor şıldır şıldır misali ama ıslaklık yok paspaslarda hararetınden pek anlamıyorum malum esk soguk servis ondan bundan yapar değip adamın 300 tl gitmiş ama sonuc hüsran demişler moturu açacagız oda kalsın demiş benim dusuncem acaba kalorifer vanasından yapabilir mi yada bu radyator de lastık varmıs o eskır mı forumlardan araştırdım bazısının ust sılındır den hava alıyor kımısı vanayı değiştirtmiş kımısı iç fan duğmesinin (sıcak soguk ayarlayan) dugme tam gorev yapmaz değiştirmiş çözüm bulmuş ama bulanarın 10 katı çözüm arayan var

Araçta lpg varsa ve soğutma tesisatı yanlış çekildiyse ses yapabilir, bilginize.

Geri