Corsa sipariş ettik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OnurNur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnurNur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese meraba.. foruma yeni üye oldum ankaradan Onur ben..
Kız arkadaşıma uzun araştırmalar sonucu corsa almaya karar verdik.. istediği renk (magma kırmızı) olmadığı için sipariş verdik ve 2 ay içinde gelecek..
1.2 80hp easytronic şanzuman.. sizlere sormak istediğim easytronic şanzuman kullanımı bayan için ve şehir içinde ideal midir? yoksa düz vites mi alsaydık? iyi bir seçim yapmış mıyız? cvp lar için şimdiden teşekkürler herkese:)

hayırlı olsun öncelikle easytronik-otomatik sayılır ki bayanlar için de şehir içinde iyidir. bence iyi yapmışsınız..

hayırlı olsun öncelikle easytronik-otomatik sayılır ki bayanlar için de şehir içinde iyidir. bence iyi yapmışsınız..
teşekkür ederiz.. forumda araştırdığımda yokuşlarda kayma ya da vites geçişlerinde sarsıntı gibi yazıları görünce bir an için acaba diye düşündük.. o yüzden fikirlerinize başvurmak istedim..

easytronik bayan için ideal.ama cok dik yokuslarda park falan ederken problem olabilir.onlar da dikkat etmek lazım

teşekkür ederiz.. forumda araştırdığımda yokuşlarda kayma ya da vites geçişlerinde sarsıntı gibi yazıları görünce bir an için acaba diye düşündük.. o yüzden fikirlerinize başvurmak istedim..
2008 lerde eaystronic sorunsuz.Corsayı bilmiyorum ama 2008 astralarda geri kaçırmıyor...Hild holder var.

şu hild holder ne muhtesem birşeydir yaaa...

bencede yokuşlarda ozellikle park esnasında sorun yaratabılır. kalkışları sol ayak frende sağ ayak gaz ıle yapabılırsınız önünüz boş ise. ama park esnasında oyle bişey yapmaya kalksan elin ayagın dolanır mazallah girersin ön veya arkadakıne.

hayırlı olsun

Easytronic, bir bayan için her şekilde manuel'den iyidir. Kesinlikle doğru tercih yapmışsınız.

Hayırlı olsun easytronic in keyfi bir başkadır.

bence manuel almadığın iyi olmuş.. hemde bayan kullanacak.. .. hayırlı olsun..

Geri