corsa mı fiesta mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oskimania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oskimania

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar
yeni araç almayı düşünüyorum corsa ve fiesta arasında kararsız kaldım yardımcı olur musunuz

Fiyatlar , Donanımlar ,motor seçenekleri vs yazarsanız daha akıllıca ve mantıklı yorum yapanlar olur

corsa 1.3 essentia abs klima çelik jant standart, fiesta 1.4 titanium abs klima hız sabitleyici yağmur sensörü sis farı gibi dolu bi araç

fiesta 35.500 tl corsa 33.500 tl

fiesta tasarım yeni olduğu için tercih edilmeli.büyük ihtimal corsanın yeni kasası seneye çıkar.corsa daha büyük ve ferah.malzeme ve işçilik kaliteleri benzer araçlar.fiyat olarak corsa avantajlı.

fiesta 1.4 68 ps corsa 1.3 75 hp. corsada vergi avantajı var ve motor olarakta fiestadan torku beygiri yüksek. Ayrıca corsadaki malzeme kalitesi daha iyi. Fordda bakımlar 10000 km de bir opelde 15000 km de. Ben corsa diyorum.

Esentia değilde Enjoy olursa Corsa derim.Bagaj hacmi dışında pişman etmez :)

Ama Esentia Corsaylada Titanium Ford olursa da Ford diyorum :)

Bence Corsa almak için cok niyetlenmiştik olmadı.İçide Fiesta'ya gore sanırım daha genis.

Ford Güzel araba çıkarmış Fakat Ford Az beygir Çok Yakıt Corsada çok Beygir Az yakıt :D

Tercih senn

Corsa: :D

o kadar alternatif varken ( polo-corsa-ibiza- fabia vs vs ) şaşıyorum gidipte fiastaya o kadar para verenlere...:mad:

Geri