corsa mı fiesta mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oskimania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polo corsa alacağıma fiesta alırım.bu arada hiç 68 ps fiesta kullandınız mı.kalkışı astralardan daha atak(sadece hız yükselince performansı rezalet hatta yok)

polo corsa alacağıma fiesta alırım.bu arada hiç 68 ps fiesta kullandınız mı.kalkışı astralardan daha atak(sadece hız yükselince performansı rezalet hatta yok)

Ben kullandım. Astra dan dahamı atak bence yanlışınız var 0-100 ü astranın daha iyi. ve fiesta 165 dedimi bitiyor.

diyorum ya hız arttıkça performans yok.ilk kalkışta astradan daha atak.yazdığıma bir kez daha okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınızdır.symboller cliolar kadar olmasa da çok çok az yakıyor

diyorum ya hız arttıkça performans yok.ilk kalkışta astradan daha atak.yazdığıma bir kez daha okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınızdır.symboller cliolar kadar olmasa da çok çok az yakıyor

ben size katılmıyorum. Polo corsa alacak gücüm varken fiesta yı aklımın ucundan bile geçirmem. Ben fiestayla astrayı karşılaştırma bile yapmam varsın dediğiniz gibi ilk gaza bastığında 0-20 si daha hızlı olsun.

Yeni fiestanin iç mekani da bana hiç hoş gelmedi, zevk ve tercih meselesi tabiki

arkadaşlar b işey daha sormak istiyorum. ötv indirmi gibi bir şey yakın zamanda sözkonusu mu duyan var mı?

kesinlikle yeni fiesta. çoğunluk nasıl beğenmedi anlamadım araba tasarım ödülü bile aldı : )))))

Herşeyden vaz geçtim adlara bakınca bile corsa yani. Ne o öyle feminen bir isim "Fiesta". Meksikalı kadın ismi gibi, insanın ay ay aayyy diye bağırası geliyor robert rodrigez gibi :)

tabiki corsa ama,
bir tarafta esentia, bir tarafta titanyum :(
corsa enjoy al,

Geri