• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Corsa lastik tamir kiti

Sultando

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Merhabalar herkese. ikinci el opel corsa 2023 model araç aldim. araçta stepne yokmuş yerine lastik tamir kiti veriliyormuş. başta hepsini aldiklarini ve araçta bulunmadigini dusundum ancak sonra bagaji inceleyince bir sivi dolu şişeye rastladim. bunun yaninda bir kompresor cihazi da varmis ama onu bulamadim. nerede olabilecegine dair bir gorus, fikir var midir? Veya nereden alinabilecegine dair?
Ayrica muayenem yakin oldugundan bu tur dertlerin pesine dusmus bulunmaktayim. Araçta kompresör bulunursa stepne olmamasindan oturu bir sikinti yasamayacagim ancak kompresör olmadigindan kusur yazilabilir.
Ayrica araçta bulunmasi gereken eşyalar da yok, yangin sondurme tulu, ilk yardim seti vs. neler onerirsiniz?
Simdiden tesekkurler, iyi gunler.

Merhabalar herkese. ikinci el opel corsa 2023 model araç aldim. araçta stepne yokmuş yerine lastik tamir kiti veriliyormuş. başta hepsini aldiklarini ve araçta bulunmadigini dusundum ancak sonra bagaji inceleyince bir sivi dolu şişeye rastladim. bunun yaninda bir kompresor cihazi da varmis ama onu bulamadim. nerede olabilecegine dair bir gorus, fikir var midir? Veya nereden alinabilecegine dair?
Ayrica muayenem yakin oldugundan bu tur dertlerin pesine dusmus bulunmaktayim. Araçta kompresör bulunursa stepne olmamasindan oturu bir sikinti yasamayacagim ancak kompresör olmadigindan kusur yazilabilir.
Ayrica araçta bulunmasi gereken eşyalar da yok, yangin sondurme tulu, ilk yardim seti vs. neler onerirsiniz?
Simdiden tesekkurler, iyi gunler.

Muayene İçin Araçta Olması Gerekenler (Türkiye)​

Zorunlu ekipmanlar:

✅ Yangın söndürücü (en az 1 kg, son kullanma tarihi geçmemiş)
✅ Reflektör (2 adet)
✅ İlk yardım çantası
✅ Stepne veya lastik tamir kiti (tam set)
MOPAR POMPA linke tıklayarak sipariş oluşturabilirsiniz.

Bunlar genelde aracınızda olması gereken ve muayene de hafif kusur sayılabilecek şeyler. Orjinal kompresör çıkmadıysa onu servisten temin edebilirsiniz. Ortalama fiyat araştırmasına baktığımız zaman zaten 1000tl ile 3500tl aralığında. Tamir kitine uyumlu takım halinde tam set sıvıyla birlikte olanlar var bunları da araştırabilirsiniz.
Kompresör olmadığı için aracınıza AĞIR KUSUR yazılamaz ama gereksiz bilgisiz beceriksiz TÜVTÜRK çalışanına denk gelirsiniz, araca kusur yazar bişey yazar bana sorarsanız tam set halinde yada kompresörü araştırın uygun fiyatlı birşey alın.Ben sizin için muaddil MOPAR POMA linkine ekledim bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Sultando
tesekkur ederim cok yardimci oldunuz. haftaya servisle konusup bakinacagim.

Geri