Merhabalar herkese. ikinci el opel corsa 2023 model araç aldim. araçta stepne yokmuş yerine lastik tamir kiti veriliyormuş. başta hepsini aldiklarini ve araçta bulunmadigini dusundum ancak sonra bagaji inceleyince bir sivi dolu şişeye rastladim. bunun yaninda bir kompresor cihazi da varmis ama onu bulamadim. nerede olabilecegine dair bir gorus, fikir var midir? Veya nereden alinabilecegine dair?
Ayrica muayenem yakin oldugundan bu tur dertlerin pesine dusmus bulunmaktayim. Araçta kompresör bulunursa stepne olmamasindan oturu bir sikinti yasamayacagim ancak kompresör olmadigindan kusur yazilabilir.
Ayrica araçta bulunmasi gereken eşyalar da yok, yangin sondurme tulu, ilk yardim seti vs. neler onerirsiniz?
Simdiden tesekkurler, iyi gunler.
Ayrica muayenem yakin oldugundan bu tur dertlerin pesine dusmus bulunmaktayim. Araçta kompresör bulunursa stepne olmamasindan oturu bir sikinti yasamayacagim ancak kompresör olmadigindan kusur yazilabilir.
Ayrica araçta bulunmasi gereken eşyalar da yok, yangin sondurme tulu, ilk yardim seti vs. neler onerirsiniz?
Simdiden tesekkurler, iyi gunler.