corsa kullananlar bakabılırmı 2 dk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seçkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seçkin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yenı corsa sıparısı verdım 1.3 dızel sunrufflu yaklasık 42000 tl yı buldu ama kararsızım fıestamı alsam dıye dusunuyorum

yenı corsa sıparısı verdım 1.3 dızel sunrufflu yaklasık 42000 tl yı buldu ama kararsızım fıestamı alsam dıye dusunuyorum

Seçkin Bey forum kuralları gereği ilk mesajınız üye arşivi adı altında kendinizi ve hangi şehirden olduğunuzu tanıtarak yazılmalıdır. Yoksa mesajlarınız ve üyeliğiniz silinebilir.

Gerekli yerde tanıtırsanız kendinizi ve aracınızı mutlu oluruz :)

Keyifli forumlar

Yeni Fiesta kullanıcılarından şikayetci olan çok, iyi bir araştırma ister bu konu.

Arkadaşım corsa c lerde olduğu gibi onda da kronik olarak volant ve direksiyon kutusu sıkıntısı var mı diye öğren. Yoksa başını duvarlara vurursun.

arkadaşım 42 binliraya 2 el, 2013 model 2000 kmde 1,2 tsi golf midline plus aldı , yakıt çok az ve üst segment , vede golf hadi olsun 2012 farketmez
o paraya corsa, fiesta felan alınmaz

midline golf şahin bozması gibi birşeydir. klima olmayabilir :D

Biz 4 sene corsa d kullandık o parayı vermeden iyi düşünmek gerekir ;) bi 10 bin ucuz olsa düşünme al derim ama 42 bin sağlam rakam temiz 2. El bakardım ben 0 de satarken çok fazla değer kaybediyor ;)

Yeni astra j dizelleri 48 civarıydı sanırım. 42 bin veripte Corsa'ya binmezdim doğrusu. Tabi birazda tercih meselesi.

42 bin ciddi para. b segment araç sonuçta

hocam corsa için 42 bin çok büyük para değecek bir araç değil neticede 42 bin verdikten sonra 2011-2012 dizel focus dahi alırsın

Geri