Corsa kapı dikiz ayna problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Beril64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beril64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar benim 94 model corsa 1,2 aracım var,benim problemim kapı dikiz aynalarının araba park halinde iken yana doğru kapanmaması,bu sebeple bir çok kez başka arabalar tarafından çarpılmak suretiyle dikiz ayna kırıldı,en son bugün sabah kalktığımda aynamın yerlerde süründüğünü gördüm,tekrar yerine takmaya çalıştım ancak içindeki parçaların bir kısmı da kırılmış,randımanlı bir şekilde yerine takılamadı,benim sorum bu dikiz aynalarının içe doğru kapanan aynalar ile değiştirilip değiştirilemeyeceği bu durumdan çok mağdur olmaya başladım başına böyle bir durum gelen ve çözüm bulan arkadaşların ustaların cevaplarını bekliyorum iyi günler

galiba katlanabilir spor ayna takıldığında çözülebilir ; yoksa başka bir aracın aynası takılırsa çirkin gözükür; o model tüm corsa astra ve vectralarda aynı sorun var...

Fotoğraftaki arabadakiler spor modellerimi eğer öyleyse çok yakışmış gayet güzel olmuş?

Fotoğraftaki arabadakiler spor modellerimi eğer öyleyse çok yakışmış gayet güzel olmuş?

fotoğraftakiler orjinal aynalar; biri eski tip; biri yeni tip; soldaki kırılınca aynısından bulamayıp yeni tip takmışlar ama ikisi de katlanamıyor; yani daima kırılmaya mahkumlar.....

fotoğraftakiler orjinal aynalar; biri eski tip; biri yeni tip; soldaki kırılınca aynısından bulamayıp yeni tip takmışlar ama ikisi de katlanamıyor; yani daima kırılmaya mahkumlar.....

hatta sağ 94 sol 95 serilerinin :D
bizim araçların en büyük dertlerinden biri,
spor ayna alıp kullanmak lazım onların da çoğu katlanmıyor ama en azından küçük olduğundan çarpmazlar fazla....
en düzgün model nedir acaba o aynalarda,bilen varsa linkini koyabilir mi?

corsaların aynaları biraz zorlansada kapanıyor benim aracımınkileri ben kazara 1-2 kez kapatabildim ama ciddi güç uygulamak lazım.. Ayna elinizde kalabilir.. Lütfen dikkatli olunuz.. :)

Geri