Corsa düşünüyorum ama o kadar çok çeşit var ki...

Ses mes engelleyemez beni. İyi bir araştırma sonucu 100 binlerde alacağım. Stabilite önemli benim için. :) Tavsiyeleriniz için teşşekkür ediyorum. Sagolun arkadaşlar.

Erzurumda oto pazarı var mı_? Eğer varsa gidin oraya bi tane diezel corsa bulun incelermiş gibi yapın hem içine oturur bakarsınız konforuna kalitesine hemde basın marşa sesini duyun birazda gaz ver duy çıkan sesi hem kafandaki soru işaretleri azalır hemde canlı şekilde şahit olmuş olursun..
İlk üye olduğun gece pmde konuştuğumuz gibi bende bi tanede 1.3 combo var süreklide yüksek seste müzik dinlediğim için pek sorun olmuyor benim için tamam seslimi evet sesli ama sonuçta diesel araç bunuda hoş görmek lazım emin ol 307den gelen irenç motor sesi kadar beni rahatsız etmiyor..

sercan dogru diyorsun. erzurum otopazarını beklemem bile. ben ilcesindeyim bir gün 1.7 gorursem hemen durdururum, hocam bi 5 km test sürüşü yapabilirmiyiz derim onu hallederim. Ama ben bu ses olayına fazla takmıycam. Dizel araçda olur. Ya sonuçda bu araç sağlam araç. Önemli olan da bu zaten. Şahine 7-8 milyar veriyor adamlar. Şahin dediğin arabanın sesiyle 2003 model dizel 1.7 corsanın sesi arasında en azında fark vardır o kadar da değil. Kamyon degil bu sonuçda. :)

Aynen.Mor flöresan lambalı sarı sis farlı şahine 8-9 milyar para vericene, yarış için sürekli yıpratılmış bi çoguda patlamış 106ya 10-11 vericene gidip corsa al daha iyi ama sonuçta 10-12ye araba alıyorsun sıfır hata beklemek yanlış olur zaten alırken ufaktan temizinden bi araç alırsan sana pek fazla masraf çıkarıcanı sanmıyorum.
Ben öyle fazla gazlamam rolling,drag falan yapmam diyorsan 1.3 al üzmez seni yakıtıyla kafan rahat olur marşa basmaktan korkmazsın.

Aynen.Mor flöresan lambalı sarı sis farlı şahine 8-9 milyar para vericene, yarış için sürekli yıpratılmış bi çoguda patlamış 106ya 10-11 vericene gidip corsa al daha iyi ama sonuçta 10-12ye araba alıyorsun sıfır hata beklemek yanlış olur zaten alırken ufaktan temizinden bi araç alırsan sana pek fazla masraf çıkarıcanı sanmıyorum.
Ben öyle fazla gazlamam rolling,drag falan yapmam diyorsan 1.3 al üzmez seni yakıtıyla kafan rahat olur marşa basmaktan korkmazsın.

1.3 lere bakıyorum fakat onlarda 2004 den sonra olmasından mıdır bilmiyorum da biraz fark var. Aslında internette mi böyle diyorum. 12 falan bulabilirsem 1.3 de olabilir aslında. bilemedin 13. İnşallah çıkar bişeyler.

Son düzenleme:
valla çok düşündün kaan al bir 1.7 kafan rahat olur 1.3 ler gibi öksürmez yakıt seçmez erzuurmdasın sonuçta taş gibi araba ancak oralarda 1.7 biraz zor bulursun herhalde

2 kapılı 1.3 lerde 90hp performansda fazla bi fark olacağını sanmıyorum bende bu iki araba arasında kaldım 1.3 temiz bulunmasu halinde ağır basıyor gibi.

Geri