Corsa düşünüyorum ama o kadar çok çeşit var ki...

Arkadaşlar bir de çok önemli birşey sormam lazım...

Bazı ilanlarda ;

"Araç panel van olarak satılmaktadır" diyorlar. Ama arka koltukları var. Ruhsata da işletilmiştir diyorlar. Şimdi bu Corsa 1.7 lerin bazıları ruhsatta TİCARİ OTOMOBİL OLARAK MI GÖRÜNÜYOR YOKSA?

BUNLARIN TİCARİSİYLE NORMAL OTOMOBİL OLANINI NASIL AYIRT EDECEZ?

Arkadaşlar bir de çok önemli birşey sormam lazım...

Bazı ilanlarda ;

"Araç panel van olarak satılmaktadır" diyorlar. Ama arka koltukları var. Ruhsata da işletilmiştir diyorlar. Şimdi bu Corsa 1.7 lerin bazıları ruhsatta TİCARİ OTOMOBİL OLARAK MI GÖRÜNÜYOR YOKSA?

BUNLARIN TİCARİSİYLE NORMAL OTOMOBİL OLANINI NASIL AYIRT EDECEZ?

üsdat normal olanı benim satılık olan aracım oluyor yani comfort modeli 1.4 CC 16 V benzinli olanları

arkadaşım 2003 den beri 1.7 kullanan biri olarak şiddetle tavsiye ederim buaraçların hepsi van dan dönmedir bunu belirteyim bu araçlarda ruhsata bakarsan hususimi ticarimi olduğu yazacaktır zaten.vergi konusuna gelince 520 civarında yıllık vergisi bence buna değer çünkü araçlar gerçekten çokk sorunsuz, güçlü ve seridir corsa c lerin tek kronik sorunu ön takımdan gelen sesdir başkada sorunla karşılaşmazsın temizini bulursan örneğin benim aracım 123 bin kmde aracın heryeri orjinal sadece trigiyer kayışı ve ön fren balatalrını değiştirdim yani sorunsuz bi araç tavsiye ederim

"ARAÇ RUHSATTA ' BİNEK ' OLARAK GEÇMEKTEDİR KESİNLİKLE PANELVANDAN BOZMA DEĞİLDİR" demiş bir Corsa 1.7 ilanında birisi.

Burası kafamı karıştırdı. Bunlar 2003 de fabrikadan çıkışta arkadaki koltukları olmadan mı çıktı. Hepsi sonradan mı takıldı.

Eğer öyle ise bu arkadaş neden bu ilanda böyle bir cümle kurmuş...

http://www.sahibinden.com/tertemiz_...nal_corsa-52WQQaXQQ16976008WQQpXQQdisplayitem

Ne zevksizmiş kırmızı paspas koymuş yaa:S

11-12 civarlarında corsa 1.7. 100 bin km lerde 11 milyarlarda. Pazarlık payları da var. İlginç. 2003 Model araba.

Acaba bunların fiyatlarının sınıfındaki diğer araçlara göre ucuz olmasının sebebi sadece motor hacmindeki farkın neden olduğu vergi farkı ile 2 kapılı olması mı arkadaşlar?

11-12 civarlarında corsa 1.7. 100 bin km lerde 11 milyarlarda. Pazarlık payları da var. İlginç. 2003 Model araba.

Acaba bunların fiyatlarının sınıfındaki diğer araçlara göre ucuz olmasının sebebi sadece motor hacmindeki farkın neden olduğu vergi farkı ile 2 kapılı olması mı arkadaşlar?

Ticari araç olmaları ve halkın 1.7 lere karşı ön yargılı olması,2 kapılı olmaları ve yuksek km yapmaları piyasayı belirleyen unsurlardan oldugunu düşünüyorum, ticari oldukları için, (arka yan camları saç iken sonradan açılarak cam ve arka koltuk takılıyor) bu araçların şirketler genelde tarafından kullanılması, yıpranmış olmaları vb etkenlerde var.Temizini bulmak bu mana da önem kazanıyor.

Arkadaşlar birde 1.7 nin bu çeşitleri arasındaki farkları bilen arkadaşlar varsa bahsederse sevinirim.

1.7 CDTI Cosmo
1.7 CDTI Sport
1.7 DI
1.7 DI Comfort
1.7 DTI
1.7 DTI Comfort
1.7 DTI Enjoy

Ticari araç olmaları ve halkın 1.7 lere karşı ön yargılı olması,2 kapılı olmaları ve yuksek km yapmaları piyasayı belirleyen unsurlardan oldugunu düşünüyorum, ticari oldukları için, (arka yan camları saç iken sonradan açılarak cam ve arka koltuk takılıyor) bu araçların şirketler genelde tarafından kullanılması, yıpranmış olmaları vb etkenlerde var.Temizini bulmak bu mana da önem kazanıyor.

Peki hocam bu 1.3 lerin de hepsi eski şirket arabası mı 1.7'ler gibi?

Peki hocam bu 1.3 lerin de hepsi eski şirket arabası mı 1.7'ler gibi?

Karıştırıyorsun doğal olarak, şöyle özetleyeyim; mevcut cora c ler, yanlış hatırlamıyorsam 2001 den beri piyasada, ilk zamanlar Türkiyeye dizel olarak sadece 1.7 dti van (2 kapılı-arka yan camları kapalı) olan ticari tipleri geldi, benzinli olarak ise, 4kapılı 1.0-1.2-1.4 ler geldi, 2004 den sonra ise 1.3 cdti ler çıktı, 1.3 cdti lar hem van tipi (2 kapılı-arka yan camları kapalı) hemde binek tipi olarak piyasaya çıktı.Yani şu an piyasada dizel corsa c diye bakarsan;

1.7 dti - 2 kapılı ticari
1.3 cdti - 2 kapılı ticari
1.3 cdti - 4 kapılı binek

araçlar mevcut, bunların haricinde tek tük özel corsa c lerde mevcut ama seri olarak gelen araçlar bunlar.

Yani 1.3 cdti lerin hem ticarisi hem de hususi piyasada mevcut

**** yanlış bilgi verdiğim bir konu varsa arkadaşlarım yanlışı düzeltsin lütfen ****

Geri