Corsa D ye ön park sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fovist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fovist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerli arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
20 günlük corsa 1.3 cdti essentia sahibiyim. Aracımın arka tamponunda park sensörleri var fakat ön tampona da taktırmak istiyorum. Olur mu, olusa nasıl olur, kaça mal olur, nasıl çalışır.. Görüşerinizi bekliyorum.

orjinal ekipman olarak ön park sensörü yok.
başka markaların kullanabilirsin.ancak kontrol düğmeleri ve kablolama orjinali gibi temiz ve sağlıklı olmayacaktır.
bu arada yanlış anlamayın da ön tarafta park sensörü bu sınıf bir araç için gereksiz.motor bölümü 2,5 metre olur anlarım da corsa d nin zaten öne uzantısı max 1 metre.
aynı aracı ben de kullanıyorum bu arada:D

Aslında haklısın. Böyle bir otomobil için arka park sensörü bile çok gerekli bir şey değil ama arabayı zaman zaman eşim de kullanıyor. Orjinal olarak takılabilse yaptırırdım ama dediğin gibiyse taktırmam.

kolay öyle karmaşık zor bir şeyde değil kontrol düğmesi falanda yok arka park sensörü ile aynı olması lazım öyle biliyorum birinci vitese bağlıyorlar öne 2 yada 4 tane takarlar aracına göre değişir onuda vitese bağlıycaklar atla deve zor bir şey değil yarım saatlik iş sanayide tüm elektrikçiler yada servisler yapar

orjinalinde yoksa gereksizliğindendir çünkü araba zaten manevra yeteneğide epey yüksek bir araç bir bayanın bile çok kıvrak kullanabiliceği bir araç corsa..

sağolasın. peki servis takar mı bu sensörü. olmaz da dışarda taktırırsam garantiye bir şey olur mu?

dışarda takarsan tabiki normal olarak garantiyi bozması lazım neticede ne kadar basitte olsa aracını resmi servisin onayı dışında iş yapılıcak

resmi servis yaparmı yapmazmı onu bilemiycem resmi servisle arandaki diyaloğa bağlı neticede zor bir şey değil resmi servisin yapamıycağı bir şeyde değil tamamen resmi servisin insifiyatine kalmış bir olay..

Geri