Corsa D Tüm Arıza Lambaları Yandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan milic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

milic

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slmlar arkadaşlar.bende 2008 corsa d 1.2 manuel vites var.dün yolda giderken birden aracın tüm arıza ışıkları yandı.aklınıza gelen tüm arıza ışıkları yandı.km ve devir ibresi yukarı aşağı baştan sona doğru oynamaya başladı.benzin göstergesi fulle çeyrek depo arası gitmeye başladı.abs,akü ışığı yandı.araç çalışmaya devam etti.aracı 2 saat kadar çalıştırmadım.daha sonra çalıştırdığımda tekrar aynı şeyleri yaptı.bugün sabah kalktığımda ise herşey normaldi.bu sorun neden kaynaklı olabilir ? bu arızalar olmadan 2 gün önce cangas marka lpg taktırdım ve aracın rölantiside benzinde sabit kalmıyor.500-800 arası gidip geliyor.lpg ile alakası olabilirmi.herkese şimdiden teşekkürler

Benim 2005 corsa c aracımdada benzer durum olmuştu. Işıklar kısık olarak yanıp sönmeye başlamıştı ve bütün uyarı lambalarıda kısık olarak yanıp sönüyordu. Benimki tahminimce akünün tam temas edememesinden kaynaklanıyordu. Akü kutup başlarını temizleyip biraz oynatıp tekrar sıktığımda böyle bir durumla bi daha karşılaşmamıştım.

abi bi fikrim yok ancak çok başlık var forum da bi oku onları ben olsam lpg vanasını kaptırdım bişey olacağından değil ama önlem işte... inşallah beyni ile ilgili bir sorun yoktur çok uğraşmadan çözersiniz çok geçmiş olsun...

Abi iste bu yuzden diyorum montaj yaptirilacak yer iyi secilmeli diye , elektrigi sacma sapan bir yerden almistir kesin simdi bu..........

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abi iste bu yuzden diyorum montaj yaptirilacak yer iyi secilmeli diye , elektrigi sacma sapan bir yerden almistir kesin simdi bu..........

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
usta bugün sabahta aracı çalıştırırken yine tüm arıza ışıkları yandı.km yazan yerde F harfi çıktı.araca gaz vermeme rağmen devir göstergesi yükselmedi,araç gaz yemedi.daha sonra aracı söndürdüğümde ise marşa bile basmadı 3 saat boyunca.ve bunların sabah başıma geleceğini bildiğim için herşeyi kameraya aldım.videonun linkide aşağıda.3 saat sonra aracı çalıştırdım.lpg takan usta bozuntusuna gittim,benim taktığım lpg ile alakası yok dedi.bugünde açık yer bulamadığım için bi yere gösteremedim aracı.adana da bana yardımcı olabilecek biri yada bi usta varmı.arabadan soğudum artık.

video linki
corsa d ar?za - YouTube

lütfen yardımcı olun arkadaşlar.herkese hayırlı akşamlar

servise gidip bir baktırın usta muhtemelen aracın elektrik aksamına bir zarar vermiş bizim yedek anahtar tamınlanmadan gelmişti oda aracı çalıştırmıyordu ve bütün ışıklar yanıyordu

bizim corollayada takarlarken el freni sensörünün telini kesmişler. göstergede devamlı el freni çekik gösteriyordu :) içeriye gaz göstergesini geçirirken zarar vermişlerdir ona baktırın...

artık kimseye güvenimde kalmadı.aracı servise götürmeyede çekiniyorum,üstünden kalkamıycam bi maliyetle karşılaşırım diye.bi elektrikçiye gösterdim daha bakmadan bu aracın beyni arızalı dedi.beyinden ise sorun ne kadar maliyeti olur acaba bana.bide adana da beni yönlendireceği ustası,arkadaşı olan varmı?adanaya yeni taşındığım için tanıdık kimsem yok

gaz fren kontekla arıza kodu okuyun,
arıza lambası yanıp sönerek size kod verecektir her duraklamaya kadar olanları sayın,durduğunda kalemle yazın başlayınca gene sayın böylece size kod verecektir
fehlerspeicher auslesen corsa d - YouTube
sistem olarak bunla aynı
iyice bak
mkl_anim.gif

araç kendini korumaya almakta... F kodu çıkan araç zaten kesinlikle tamire gidilmeli..saglam bi özel servise git derim.. yada lpg sistemini söktürüp tekrar bi çalıştırmayı :(deneseniz..

Geri