Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
corsa dnin ön sileceklerini sökmek istiyorum fakat hiç bir yerde nasıl söküldüğüne dair birşey bulamadım nasıl söküldüğünü bilen var mı
silecek kolunu kaldır, sileceği kaldırarak silecek koluna paralel hale getir silecek lastiğinin silecek koluna oturduğu bölümün iki tarafında tırnaklar vardır onları içeri doğru bastırırsan silecek yerinden çıkar.
ope.x.com da tüm opel modellerinin kullanma klavuzu var onu indirebilirsin.
sayfa 158
kaputu aç ön camın altındaki plastik ızgaranın alt kısmında kaporta ile birleştiği noktada boydan boya lastik fitil cat o lastik fitili sök.
plastik ızgaranın ucunu yukarı doğru kaldır silecek kollarının bağlantı civatalarını göreceksin.
sökmeden önce keçe kalemle falan hem zemine hem silecek koluna işaret koy silecek kollarını havaya kaldırarak sökeceksin takarken de kollar havada iken oturtacağın için ayarını kaçırabilirsin.
bana kalırsa hiç bulaşma silecek değiştireceksen kaportacı veya oto elektrikçisi 2 dakikada halleder
yok abi silecek değiştirmiyorum o plastik kapağın altına ses yalıtım süngeri kaplamayı düşünüyorum o yüzden sökücem![]()
Sökmüşken washer jet de takın.
hiç boşuna dokunma o plastik ızgaranın altı su tahliye kanalı. sağda ve solda delikler var arabanın üzerinden ve camdan akan sular oradan tahliye ediliyor.
ortadaki yüksek kısımda da klima ve kaloriferin hava girişi var.
oraya edeceğin en küçük yanlış müdahale arabanın akvaryum olması demektir.
ayrıca sünger falan yapıştırsan su süngerde kalır ve çok geç kuruduğu için o bölge erken çürür.
o plastik ızgaranın cama girdiği kenarları silikonludur, kapağı sökersen hem camdaki hem ızgaranın ucunda bulunan cuntanın kanalının içerisinde silikonları temizleyip yeniden slikon yapman lazım. ayrıca takması zordur haberin olsun.
bizim corsayı oğlan bir yere parketmiş aradan 3-4 gün geçmiş bir baktım arabanın her yeri sıva boya kazıntısı tabi oğlanın umurunda değil. Allahdan mevsim yaz.
tavan barlarının arasına dolmuş bahsettiğimiz ızgaranın içerisine dolmuş, arabayı balkonun altına çektim seyyar, elektrikli süpürge, hortum ne varsa indirdim bir saatte zor temizledim arabayı. benim elim alışık olduğu halde bile sıkıntılı oluyor.
silecekleri de sökmeden o ızgarayı yerinden alamazsın zaten.
ağaç yapraklarının, çam pürlerinin vs. ızgaranın deliklerinden geçip delikleri kısmen tıkadığı zamanlarda aşırı yağış olunca bazı arkadaşların arabası oradan su aldı.
öğrencilikte vakit çok para yoktu şimdi para var iş yapmaya vakit yok![]()
washer jet var zaten ama bir tanesini biri kurcalamış sanırım memesini bozmuş hem onu değiştiricem hemde se yalıtım işine giricem
abi sökme takma problem değil arkadaşın şancımanı indirmiştik bizim garajda o tarz işler için hem elim yatkın hemde alet edevat dolubenim korkum silecek motorunu falan bozmamak malum eskiden ustalar çok yapardı bu işi çocukken babamla arabanın bakımı için ustaya gittiğimizde duyuyordum
süngeri su gelecek yere değil plastik kapağa yapıştırıcam ızgara tarafınıda açık bırakıcam zaten orası hava emme yeri yani suyla temas edece bir yeri yok benim washer jetleri takarken servis silikkon sürmemiş olmalı cam tarafında silikon falan yok çünkü
zamanım yok zamanım olsa full içeriyi söküp kaparım ama vakit yok öğrencilikte vakit çok para yoktu şimdi para var iş yapmaya vakit yok
![]()
Konu dışı ama; yaşlanınca da hem para hem vakit çok olacak ama bu sefer de enerji olmayacak. 3'ünün birden denk geldiği bir dönem olmuyor ne yazık ki![]()
![]()