- Konuyu Başlatan
Konu dışı ama; yaşlanınca da hem para hem vakit çok olacak ama bu sefer de enerji olmayacak. 3'ünün birden denk geldiği bir dönem olmuyor ne yazık ki![]()
![]()
öteki tarafta bakalım ne görücez

kapağa yapmak hiç bir işe yaramaz, o havada duran bir parça. önemli olan kaportaya yapmak ama oraya da olmayacağına göre hiç kendini yorma.
bir de sökersen bile silevek yataklarına alt üst işaret koy yerine takarken iyi ayarlamaya çalış.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:36 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:31 ----------
çalışıyorken heves vardı; basınçlı araba yıkama makinesinden, köpük yapan foam lance tabancasına kadar. pasta cila makinesinden her türlü malzemeye kadar her şeyi aldım.
15-20 günde bir yaz kış demeden sabah araba yıkmaya başladımmı akşam 7-8 'e kadar sürüyordu.
aradan 3-4 yıl geçti şimdi emekliyim, bilgisayar başında pinekliyorum ama araba yıkamak zor geliyor.
aynen abi bende işaret koymayı düşünüyorum zaten jet için sökecektim eğerorayı kapmazsam aklıma takılacak 10 tllik sünger için iki kere sökmeye değmez

abi bende aynı malzemeler var eski mahallede otoparkta benim arabayla uğraştığımı gören hemen kaçıyordu