Corsa D motor sesi(videolu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mechanic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mechanic

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracı 6 ay önce aldım ve aldığım günden bugüne bu ses mevcut. bugünlerde ses biraz daha arttı sanki havalarında etkisi olabilir fakat benim kafama takıldı ve sizlere sormak istedim.. sizce bu ses normalmi? sizinde corsanızda aynı ses (çıt çıt çıt) sesi mevcutmu?
araç 1.4 twinport enjoy benzinli

Corsa D Motor Sesi - YouTube

Son düzenleme:
Normal,bu arabalarda enjektör ses yapar duyduğunuz ve gelen ses de odur korkulacak birşey yok

bence de normal kardeş bi problem yok gibi. mesela corsa d 1,2 enjoy var bende 1,2 lerde kronik olan devirdaimden gelen bi ses var ısınınca cıkırtı yapıyo ama sizin aracınız da bi sıkıntı yok. yıllardır gittiğim bi ustamın sözü bu arabaları bukadar çok dinlemeyin :) kafana takma yani :)

Aldıgım gunden beri kafama takmadım ama sizlerede bi sormak istedim:) tsk ler

Çıt çıt enjektor sesini duyunca biraz kıllanmıştım simdi rahatladim ;)

İçiniz rahat etsin ;) sorun yoktur

Tsk ederim ;)

Murat Bey, ben de yarın yaptıracağım ilk 1 yıl bakımımda bu sesi soracaktım. Sizin ki kadar olmasa da benim aracımın motorundan da geliyor. Bakalım yetkili servis ne diyecek.

Murat Bey, ben de yarın yaptıracağım ilk 1 yıl bakımımda bu sesi soracaktım. Sizin ki kadar olmasa da benim aracımın motorundan da geliyor. Bakalım yetkili servis ne diyecek.

Benide bilgilendirirseniz memnun olurum..

Geri