Corsa d gsi lpg??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ogun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ogun06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, eğer işler yolunda giderse yaza doğru araba almayı düşünüyorum. Seçeneklerden birisi de corsa d gsi. Ancak kafamda bi soru işareti var. ( :confused: bunun gibi :D) Bildiğimiz üzere insignia lara lpg taktırınca subaplar eriyor. Acaba corsalarda da böyle bi sorun olabilirmi?

insignialardaki subap erimesinin sebebi olarak subapların magnezyum alaşımlı olması ve lpg'nin yüksek oktan değerine sahip olmasından dolayı, gerektiğinden daha çok ısınarak erime, eğilme yada şişme yapmasından kaynaklandığı yönünde... Corsa D subapları da magnezyum alaşımlı ise sıkıntı yaratabilir... İyi araştırmak lazım ince bir konu...

internette araştırdım ama temiz bi bilgi bulamadım.

corsa d gsi da stepne havuzu yok. bagajda lpg tankı dusunmek bile istemiyorum

astra j de lpg ye uyum sağlamıyormuş. nerden öğrenebiliriz subab ların magnezyum alaşımlı olup olmadığını?

yok mudur koca opelim de konu hakkında bilgi sahibi olan?

magnezyun supaplar bildiğim turbolarda kullanılıyor.

bencede kendini prins in kollarına emanet et. ben öyle yaptım. 50bin km oldu honda civic sorun yok..

bencede kendini prins in kollarına emanet et. ben öyle yaptım. 50bin km oldu honda civic sorun yok..

teleflex de çok iyi diyolar. ama insanlar genellikle servis sıkıntısından dolayı taktırmıyomuş. mail attım teleflex e bu subab konusuyla ilgili. cevabı bekliyorum.

Geri