Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunun kullanımla alakası yok normalde eibach takınca daha sert oluyor ve araç daha az yaylnıyor bunda tam tersi elinle sıkıştırırak orjinalden daha yumuşak olduğunu anlıyorsun o kadar yumuşak...
direk araç yaylanınca çok hafif kasiste göbekten oturuyor...
ben eski aracımda da bunda da vogtland kullanıyorum memnunum tavsiye edeceğim 3 marka var
bu dusunceye karsıyım ben ıste spor yayın takılma amacı bellı zaten sert olucak tabi eibach'ten sasmayın derim ben..1 kere bile sürtmedim altını yüklüyken bile.
bu dusunceye karsıyım ben ıste spor yayın takılma amacı bellı zaten sert olucak tabi eibach'ten sasmayın derim ben..1 kere bile sürtmedim altını yüklüyken bile.
Arkadaslar yay takildi dun aksam ... Yani almistim yayi degistiremedim acikcasi yayda yumusaklik pek soz konusu deil ama zamanla neler olur bilmem .. Yol tutusu faln cok guzel hic bi yere surtuyo su anda bayaa buyuk tumseklerden gectim bi problemle karsilasmadim.. Tabi zamanla biraz daha cokucektir ozaman ne olur bilmem.. 2 sene icerisinde araci buyuk ihtimalle saticam kisa vadeli oldugu icin bare hevesimi gidereyim dedim =)) dogrumu yaptim yanlismi bilmem ama taktik gitti kullanan arkadslarimda vardi gayet memnunlar yani ole yumusama gibi bi problemle karsilasmadik en kisa zamanda resmlerde gelyo bilgisyara aktaricam =)