CORSA D direksiyondaki yırtılma :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçenlerde direksiyonumun en üst kısmında kalan kıvrımında 1-2 cm uzunluğunda çatlama olduğunu gördüm aracın garantisi var bu garantiye girer mi?

bence girmez kullanıcı hatası deyip geçiştirebilirler ama siz yine de bi yetkili servise gösterin tabbi

ben o bölgeyi fazlada kullanmam anlamadım sıcakta mı çatlama yaptı

Geçmiş olsun! Terleme gibi sebepler gösterip kullanıcı hatası derler büyük ihtimalle ama siz gösterin yinede!

resim çekme şansın varsa konuya ekler misin?

en kısa sürede eklerim fotoğraf makinası arızalı ondan ekleyemedim

Benim arkadasımda oldu aynısı inanmazsınız ama Opel odak değiştirdi...Tabi yırtılma catlak seviyesi vs. seninkiyle aynı mıydı bilemiyorum...Bence zorla ve değiştirt,kullanıcı hatası zaten olamaz.Direksiyonu tutmak ve çevirmek icin üretiyorlar.Tutup cevirirken yırtılıyorsa bu üretici hatasıdır...

bakalım bu hafta götürmeyi düşünüyorum aracı

kesinlikle garanti kapsamına girer. Çünkü herhangi bir kaza veya kasıtlı yapılmadıysa yani normal kullanım içinde meydana geldiyse garanti kapsamındadır. 2 ay önce cep telefonumun tuş takımı kaplamasında kalkma meydana geldi 1.5 yıl olmuştu alalı GENPA ya gönderdim sıfır tuş takımı takıp gönderdiler. Aynı şey bence.

serviste araştırıp yüzükten mi oldu ellerin tutumundan mı ona karar vereceklermiş resimlere bakıp ne yapacaklarsa resimden bakıp gelip baksana!

Geri