Corsa D Baskı Balata Değişme Hakkında

Hocam her servise bu kadar güven duyma bence...
Bizim bir arkadaş Volkswagen servisinde çalışırken bana aynen şu ifadeyi kullanmıştı; Millet sanayide yağ değişimini 200 liraya yaptıracakken, gelip bize 500 lira tosluyor. Niye? Güüüyaa yakıt filtresi yağ filtresi orjinal falan kullanıyormuşuz, külliyen yalan. Ne bulduysak ne verdilerse onu takıyoruz, çoğu yan sanayi 10 liralık sanayideki malzemeler, nasıl olsa müşteri yanımızda değil içeride oturup çay içiyor...

İyi de Opel servislerinde hep parçalar kutuda geliyor ve kutuda parça kodu numarası vs GM logosu var. ayrıca takılırken de bazen bakıyorum hep ürünler GM. Ayrıca eski çıkanlarda hep serviste değiştiği için özellikle çıkan parçaları isterim ben ve çıkanlara bakarım GM. Dikkat ederim ben ve şimdiye kadar yan sanayi parça raslamadım.
Ayrıca Volan olayı sıkıntı. Volan taşınırken kargolanırken vs hiç sarsılmadan hasar görmeden taşınması lazım. Sanayide kim bilir nasıl at tut yapıyolardır taşınırken kargoda vs. Serviste de yapıyor olabilirler ama 2 yıl dolmadan ötmeye başlasa yada arıza çıksa en azından karşınızda bi muhatap bulur en kötü değişimini istersiniz.

Hocam her servise bu kadar güven duyma bence...
Bizim bir arkadaş Volkswagen servisinde çalışırken bana aynen şu ifadeyi kullanmıştı; Millet sanayide yağ değişimini 200 liraya yaptıracakken, gelip bize 500 lira tosluyor. Niye? Güüüyaa yakıt filtresi yağ filtresi orjinal falan kullanıyormuşuz, külliyen yalan. Ne bulduysak ne verdilerse onu takıyoruz, çoğu yan sanayi 10 liralık sanayideki malzemeler, nasıl olsa müşteri yanımızda değil içeride oturup çay içiyor...

sana bende katılıyorum.Zaten benim demek istediğim serviste sadeca parça alıp güvenilir bir yerde değiştirmek.Şahsen hiç vw kullanmadım.Opel servisinde de aldığım parçaları dışarıda ki ile çok farkli kalite olarak.Kısaca değişim maliyeti yüksek olan parçaları kaliteli parça alarak değişim yapman hem uzun ömür hem de güvenlik için daha faydalı olur.

Parçayı görüpte almak, orjinal GM logosunu falan, sonra bi sağlam ustaya taktırmak en güzeli...

Geri