Corsa color Edition 2012 sonradan yağmur ve far sensörü taktıramamak!!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsaedt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsaedt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Nis 2012
Mesajlar
114
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Arkadaşlar ben bu sensörleri taktırmak istiyorum bir şekilde parçaları temin ederim..Ancak bu sensörler için tesisatın olup olmadığını nasıl anlarım sevgili arkadaşlar? Okuma lambasından elim içeri soktum bir şey yok ya da yeri başka yerde midir?
 
yağmur ve far sensörünü bende istiyorum. özellikle yağmur sensörü. ama olmaz diye hiç heves etmedim, araştırmadım. umarım bilen biri çıkar :)
 
bakalım bilen arkadaşlar umarım yazar buraya..
 
Bende yağmur sensörü istiyorum ama servis kesinlikle olmaz dedi
arabayı alırken paramız yoktu eksik donanımlı aldık şimdi paramız var alamıyoruz, sanki cezalandırılıyoruz anlamadım yaaa:)
 
bence güzel bir ürün. ama ben antalyada bunu montajlatabileceğim biyer bulabilirmiyim bilmiyorum. taktıran arkadaşlar nasıl montajlattınız? kolaymı?
 
yok kardes beyıne baglan mıyor sadece immokutusununoraya bıyere baglanıyor beyın felan hıkaya
 
Başka forumlarda corsaya değil ama, astra h kasaya yapan arkadaşları görmüştüm. Ama onlar kendileri yapmıştı her şeyi ve tamamen orjinaldi. Servisler sadece olmaz deyip işin içinden çıkıyorlar, işi bilen için çok basit bir işlem. Tesisat muhtemelen yoktur, tesisat için de a sütunundan kablo çekiliyor yukarı tavana doğru, bir de yağmur sensörü için ön camın sensöre uygun cam ile değişmesi gerekiyor, hatırladıklarım bunlar.
 
EVet arkadaşlar aracıma otomatik kararan ayna taktırdım ancak yağmur sensörü taktıramadım şu anda elimde bir tane mevcut yağmur sensörü var..Bnun bağlantısı konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? 2012 enjoy aracım.dizel..
 
Geri
Üst