corsa c'me ankarda en güvenilir nerede yay taktırabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mygold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mygold

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
corsa c aracıma Ankara'da en güvenilir nerede yay taktırabilirim

merhaba arkadaşlar. formdan edindiğim bilgiler dogrultusunda corsa c aracıma 15 jant ve yay taktırmaya karar verdim. Jantları alacak yer cok . jant işi kolay . Ama yayları taktırırken ankarada en güvenilir nerede bu işi yaptırabilirim acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
yayları takmaya güvenilir yada güvenilsiz yer araba bence çünkü elektronik birşey yok çok kolay yay takmak arabaya herkes yapabilir hiç yoktan 100 tl vermeyin:)
"önler ve arka lastikleri cıkarmadan amartisör kafaları gevşetiyorsun sonra lastiği cıkartıyorsun ve amartisörü sköüyorsun yay zaten amartisörün içinde spor yayı cıkardığın şekilde yerine takıyorsun amartisörün içine o kadar amartisörüde yerine koyuyorsun yanlış yapma ihtimalinde yok yerleri belli zaten :)"
ama ben yapamam dersen her usta değiştirebilir yayları sorun olmaz

usta iyi hoş diyosunda alet edevat ne olcak o yayı sıkıstırmak ıcın deıgsık bı mengene var sonucta bu yaşamsan bı parça on duzen dıyelım kı gevşek oldu diyelim ki tam oturmadı yolda fırladı sakat bi iş yani kendın yapmak bunu... ankarada nerde vardır bilmiyorum ama sanayide iyi bi usta bunu halleder yani onlara göre basit bişi sonuçta....

alet hırdavat da o kadar kapsamlı gerekmiyor 15-16 anahtarı olan herkes yapabilir. yayları sıkıştırmıyorsun arabayı askıya alınca zaten amartisör boşda kalıyor cekip alıyorsun ayrıca yay oturuyor yerine oturmadan koyamazsın yerleştiremezsin azcık meziyetin varsa yaparsın zaten yapamıyorsan her ustanın yapabileceği şeydir söylemiştim

arkalar direk çıkar zaten arabayı lifte kaldırınca... önlerinde mengene gibi bi aleti var ama çok para tutmaz... opel garajda yardımcı olurlar...

alet hırdavat da o kadar kapsamlı gerekmiyor 15-16 anahtarı olan herkes yapabilir. yayları sıkıştırmıyorsun arabayı askıya alınca zaten amartisör boşda kalıyor cekip alıyorsun ayrıca yay oturuyor yerine oturmadan koyamazsın yerleştiremezsin azcık meziyetin varsa yaparsın zaten yapamıyorsan her ustanın yapabileceği şeydir söylemiştim
usta onlerı sokup takmakk ıcın her turlu mengene lazım.... sakat ıs kendın yapmak...

usta onlerı sokup takmakk ıcın her turlu mengene lazım.... sakat ıs kendın yapmak...

valla üstelemiyorum ya bana kolay geliyor yada sizin söktüğünüz arabada sorun yaşadınız corsanın ki çok kolay kendim tek başıma söküp takıyorum mengene kullanmadan sadece civatasını sökücek anahtar lazım oluyor o kadar :)

valla üstelemiyorum ya bana kolay geliyor yada sizin söktüğünüz arabada sorun yaşadınız corsanın ki çok kolay kendim tek başıma söküp takıyorum mengene kullanmadan sadece civatasını sökücek anahtar lazım oluyor o kadar :)

bi dahakine resim çekersen çok makbule geçer.. bende yay almak istiyorum.. yazın takarım 2-3 ay kışın kötü havalarda çıkarırım.. tabikide o kadar kolaysa bu iş...:D

sen yaylarınıı aldınmıı ?

oncelıkle amortusorler sokuluyor ve yaylar cıkıyor spor yaylar takılıyor ve ustune taplası var ona sıkıyor ve oturtturuluyo sonra sorunsuz bır sekılde takılıyorsun kullanıyorsun yay almadınsan bende var

sen yaylarınıı aldınmıı ?

oncelıkle amortusorler sokuluyor ve yaylar cıkıyor spor yaylar takılıyor ve ustune taplası var ona sıkıyor ve oturtturuluyo sonra sorunsuz bır sekılde takılıyorsun kullanıyorsun yay almadınsan bende var

yok abi almadım hala.. karar aşamasındayım.. :D

Geri