arkadaşlar corsa c aracımın yakıt pompasından akıntı varmış bugun opel yetkili servisi 175 tl dediler pek anlamıyorum sanayiye gittim 140 liraya hallederiz dediler yardımcı olurmusunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracınız lpg li mi?
Dizel araçlar hakkında pek bilgim yok ama yakıp pompasının sizin verdiğiniz fiyat kadar ucuz olmaması lazım. Arkadaşım fiesta tcdi aracının pompasını komple 2.000 tl mal etmişti.
hocam o fiyata uygun contalarını yani memelerini değişecek ama elemanları hasarlı değilse. Bosch dizel servisinde yaptırdım ben 1 sene önce pazarlık vs peşin 450 tl ye mal ettim anca. yoksa pompa 1750 tl civarı ayrıca çıkma alsan da aynen yaptırman gerekebilir.
bilgilerin için teşekkür ederim ben 175 tl ye telaş etmedim sadece bilmediğim bi konu oldugu için merak ettim teleş konusu sadece arabaya bişey olmasın malum üni. öğrencisiyim ve baya para harcadım bu aracımaCorsanın birçok kronik sorunu gibi bu da kronik. Bu yüzden Bosch tamir kiti çıkardı orjinal. Yaptırmazsanız bir zaman sonra stop edecek aracınız. Telaş etmeye gerek yok. Ama eğer 175 liraya telaş ettiyseniz telaş etmeye devam edebilirsiniz. Benim aracımda da terleme vardı henüz sızdırmaya başlamamıştı ama içim rahat etmedi ve Boschun tamir conta kitini taktırdım pompacıda. Herhangi bir pompacıda yaptırabilirsin. 150 tl halletmiştim ben.Tabi conta takımı 45 lira normalde. Ama işçilik ne yazık ki pahalı. Firek pompacıya giderseniz daha iyi olur. Ancak çok dikkat et. Yakıt pompasını sökerken yağ pompasını söküyorlar mecburen. İş bittiğinde onu da kontrol ettir kaçak olabiliyor. Ben de oldu en son usta silikon conta ile onu da kesti. Kendi hatası olduğu için ona ücret ödemedim tabi.