corsa c volandan ses gelmesi hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilhan_vet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar güncel..
Lütfen bilgili birileri bi yardım eli uzatsın :)

arkadaşlar şu volan işini istanbulda ucuza ve kaliteli yapan var mı? servise götürdüm aracı %25 indirimle 2400TL dedi volan baskı balata ve bilya değişecekmiş. yuh dedim arabayı değişelim daha iyi. çok pahalı geldi bana o yüzden başka yollar arıyorum. başka bir yer önerebilecek kimse var mı? yardımmm :( ayrıca bunların değiştirmezsen kısa zamanda şanzumanı eline alırsın dediler. gerçeklik payı varmıdır ne dersiniz. bu kadar mı acil ehemmiyetli? ve bu sorunun 100.000 km de fln oldugunu söylediler genelde. benimaraç daha 52.000 km de. normal mi bu sorun?

bendeki ses 85000 gibi kilometrede başladı hafif olarak şu an 98000 de araç bi problem yaratmadı ama bende değiştirmek istiyorum..evet servis fiyatlaru ucuk fiyatlar özel servis fiyatlarıda 1500 civarı ama sorun yeniden baş gösteriyor.bazı özel servislerde değişik sistemle bi daha aynı sorun olmayacıgını sölüyolar bizde onu araştırıyoruz..mustafa arkadasımız istanbulda bunu yapanı buldu.izmir ve iskendurunda var böyle tarzda ama bana uzak tabiki sizlerde uzak büyük ihtimalle yaptıran arkadaslar fikirlerini sölerse bizlerde nerede daha iyi yapılıyorsa orda yaptırmayı düşünüyoruz..

bendeki ses 85000 gibi kilometrede başladı hafif olarak şu an 98000 de araç bi problem yaratmadı ama bende değiştirmek istiyorum..evet servis fiyatlaru ucuk fiyatlar özel servis fiyatlarıda 1500 civarı ama sorun yeniden baş gösteriyor.bazı özel servislerde değişik sistemle bi daha aynı sorun olmayacıgını sölüyolar bizde onu araştırıyoruz..mustafa arkadasımız istanbulda bunu yapanı buldu.izmir ve iskendurunda var böyle tarzda ama bana uzak tabiki sizlerde uzak büyük ihtimalle yaptıran arkadaslar fikirlerini sölerse bizlerde nerede daha iyi yapılıyorsa orda yaptırmayı düşünüyoruz..

keşke birileri söylesede bizde faydalansak. hatta birlikte gidilirse belki fiyat kırabilirde yapacak usta. Mustafa ilbaylı isimli arkadaşa bir pm atacağım umarım ilgilenir.

tabikii yardımcı olur..birleşip yaptırısak mutlaka fiyatta indirim olacaktır..haber bekliyoruz..

BU VOLAN SORUNU NEDİR? BENDE DE CORSA 1.3 CDTİ VAR BU NASIL BİR SORUNDUR? YA DA BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMAMAK İÇİN NASIL BİR ÖNLEM ALMAMIZ GEREKLİDİR?

bİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

BU VOLAN SORUNU NEDİR? BENDE DE CORSA 1.3 CDTİ VAR BU NASIL BİR SORUNDUR? YA DA BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMAMAK İÇİN NASIL BİR ÖNLEM ALMAMIZ GEREKLİDİR?

bİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

volan sorunu şudur. zamanın birinde opel corsa-combo c aracının ön tarafından bir ses gelmeye başlar inceden.önce sesi bişeye benzetemezsin. sonra artmaya başlar ve rahatsız eder. araç normal devirde çalışırken duymazsın, düşük devirde yada rolantide duyulur o ses. sonra bu nedir yahu bi sorayım dersin benim gibi. sorun odur. volant baskı balata ve bilya değişecek der sana servis.. bide 2000-2500 tl arası bi masraf çıkarır.. :D hikaye gibi oldu ama özetle bu hakkaten :D
Bu sorunla karşılaşmamak için 2 yol var benim bildiğim.
1)Opel Corsa-Combo C araç almayacaksın :D
2)Şanslı birisi olacaksın. :D

İşin daha da kötüsü kesin bi çözümüde yok.. Bazı arakdaşlar çözümü bulmuşlar başka şehirlerde ama İstanbulda yapanı arıyoruz inşallah buluruzda kurtuluruz.. Ben bi özel servisle konuştum 1150TL ye herşey dahil yapıyo..

Geri