Öncelikle herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Corsa C 1,2 ecotech Enjoy aldım. Araç 62,000kmde fakat bakımları biraz aksatılmış herhalde çünkü bazı sorunlar yaşıyorum
1- Araba çukura girince lap diye biraz yüksekçe bir ses çıkıyor.
2- Dönüş yaparken,kasisten geçerken ve sabah araca binerken arka taraftan gıcırtılar geliyor.
3- Bozuk yolda takır tukur sesler geliyor.
4- Bosch serviste bujileri değiştirttim 2 tırnaklı taktılar doğru mudur?
5- Sürücü kapı kolunun yayı bozulmuş ne kadardır?
6- Marşpiyer ezilmiş maliyeti ne kadardır.
7-Vites 2 ye geçerken bazen zorlanıyor geçmiyor ama çoğu zaman kolaylıkla geçiyor. Geçmeyince 1. vitese takar gibi yapıp 2 ye atıyorum yada iyice sola dayayıp vites değiştiriyorum. Diğer viteslerde hiçbir sıkıntı yok.
Ankarada bütün bunları tek elden yaptırabileceğim işine saygılı müşteriyi üzmeyen bildiğiniz iyi bir servis var mıdır?
Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar...
1- Araba çukura girince lap diye biraz yüksekçe bir ses çıkıyor.
2- Dönüş yaparken,kasisten geçerken ve sabah araca binerken arka taraftan gıcırtılar geliyor.
3- Bozuk yolda takır tukur sesler geliyor.
4- Bosch serviste bujileri değiştirttim 2 tırnaklı taktılar doğru mudur?
5- Sürücü kapı kolunun yayı bozulmuş ne kadardır?
6- Marşpiyer ezilmiş maliyeti ne kadardır.
7-Vites 2 ye geçerken bazen zorlanıyor geçmiyor ama çoğu zaman kolaylıkla geçiyor. Geçmeyince 1. vitese takar gibi yapıp 2 ye atıyorum yada iyice sola dayayıp vites değiştiriyorum. Diğer viteslerde hiçbir sıkıntı yok.
Ankarada bütün bunları tek elden yaptırabileceğim işine saygılı müşteriyi üzmeyen bildiğiniz iyi bir servis var mıdır?
Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar...