Corsa C sorunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muhbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muhbar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Corsa C 1,2 ecotech Enjoy aldım. Araç 62,000kmde fakat bakımları biraz aksatılmış herhalde çünkü bazı sorunlar yaşıyorum

1- Araba çukura girince lap diye biraz yüksekçe bir ses çıkıyor.
2- Dönüş yaparken,kasisten geçerken ve sabah araca binerken arka taraftan gıcırtılar geliyor.
3- Bozuk yolda takır tukur sesler geliyor.
4- Bosch serviste bujileri değiştirttim 2 tırnaklı taktılar doğru mudur?
5- Sürücü kapı kolunun yayı bozulmuş ne kadardır?
6- Marşpiyer ezilmiş maliyeti ne kadardır.
7-Vites 2 ye geçerken bazen zorlanıyor geçmiyor ama çoğu zaman kolaylıkla geçiyor. Geçmeyince 1. vitese takar gibi yapıp 2 ye atıyorum yada iyice sola dayayıp vites değiştiriyorum. Diğer viteslerde hiçbir sıkıntı yok.
Ankarada bütün bunları tek elden yaptırabileceğim işine saygılı müşteriyi üzmeyen bildiğiniz iyi bir servis var mıdır?

Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar...

1. Lastiğin yere vurma sesi.
2. Kapılarda (bagaj dahil) yağlanma problemi var.
3. Gelmesin diyorsan 40bin Euro'yu gözden çıkaracaksın. Bu sınıftaki, hatta bir üst sınıftaki araçlardan, zamanla illaki sesler gelecektir.
4. Bilmiyorum.
5. Güzel soru.
6. Daha güzel bir soru.
7. İstanbul'luyum.

7 soruda 3 doğru: 43 puan. 45 almak gerekiyordu geçmek için sanırım; kaldım.

Öncelikle herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Corsa C 1,2 ecotech Enjoy aldım. Araç 62,000kmde fakat bakımları biraz aksatılmış herhalde çünkü bazı sorunlar yaşıyorum

1- Araba çukura girince lap diye biraz yüksekçe bir ses çıkıyor.
2- Dönüş yaparken,kasisten geçerken ve sabah araca binerken arka taraftan gıcırtılar geliyor.
3- Bozuk yolda takır tukur sesler geliyor.
4- Bosch serviste bujileri değiştirttim 2 tırnaklı taktılar doğru mudur?
5- Sürücü kapı kolunun yayı bozulmuş ne kadardır?
6- Marşpiyer ezilmiş maliyeti ne kadardır.
7-Vites 2 ye geçerken bazen zorlanıyor geçmiyor ama çoğu zaman kolaylıkla geçiyor. Geçmeyince 1. vitese takar gibi yapıp 2 ye atıyorum yada iyice sola dayayıp vites değiştiriyorum. Diğer viteslerde hiçbir sıkıntı yok.
Ankarada bütün bunları tek elden yaptırabileceğim işine saygılı müşteriyi üzmeyen bildiğiniz iyi bir servis var mıdır?

Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılar...

1- Bunu anlamadım
2- Bu sorun bvendede var sanırım amartisör burçlarını yaklamak lazım (Servise gideceğim)
3- Bendede takur tukur ediyor ben çelik jant taktırdım sorunu bunlara bağlamıştım fakat rot ve rotilleri bi göstermek lazım
4- Bende bosch çift tırnak kullanıyorum
5- Bilgim yok
6- Tamir yoluna gidir bildiğim kadarıyla pahalı

Geri