Corsa c silindir kapağı sıkma

Hüseyin kardeşim sorununu çözmek için merakla bekliyorum arıza kodunu bu arada araçın gaz pedalı telli mi ki olmadı? frene ve gaza basık kontak çevirme olmadı ?

hüseyin kardeşim sorununu çözmek için merakla bekliyorum arıza kodunu bu arada araçın gaz pedalı telli mi ki olmadı? Frene ve gaza basık kontak çevirme olmadı ?
abi şimdi ne desem yalan olur çünkü bilmiyorum telli olup olmadığını ama aracım 2005 cdti enjoy paket corsa sadece bip sesi geliyor bişey olmuyor arıza ışıklarında aynı videodaki anlattıığın şekilde yapıyorum çıkmıyor . Silindir kapağı sıkma boyutunda da ustayı aradım para vermem dedim zaten para almayız dedi garip bi durum bende bi oto tamirhanesi açayım diyorum artık :d

Hüseyin kardeşim sorununu çözmek için merakla bekliyorum arıza kodunu bu arada araçın gaz pedalı telli mi ki olmadı? frene ve gaza basık kontak çevirme olmadı ?
ABİ SIRF MERAKIMIZI GİDERELİM DİYE ARACI CUMARTESİ CİHAZA BAĞLATACAĞIM BAŞKA TÜRLÜ ÖĞRENEMEYECEĞİM BEN :D:maden:

sonunda baktırdım selim abi arıza kodları p0725----p1895 bunlar

iki konuyada arıza kodunu eklemişsin :) bende ikisine de cevabı yazdım
Evet Demek arıza debimetre değil senin dediğin gibi
sorun p1895 CAN BUS şanzıman beyini bağlantı sorunu burda ya beyinde yada bağlantı (soketde vs) sorun görünüyor
p0725 de motor devir sensoru

iki konuyada arıza kodunu eklemişsin :) bende ikisine de cevabı yazdım
Evet Demek arıza debimetre değil senin dediğin gibi
sorun p1895 CAN BUS şanzıman beyini bağlantı sorunu burda ya beyinde yada bağlantı (soketde vs) sorun görünüyor
p0725 de motor devir sensoru
evet abi ikisinde yazdım :D
abi baktırtım bu motor devir sensörü dediğimiz krank sensörümü

ama krank devir sensörünü kontrol ettirdim bi arıza yok

anlık vermiştir,problem olmaz :)

sorun Can Bus bağlantısı olabilir..bağlanıtlara bakmaktda yarar var..yoksa beyin
Servise göster inşallah dediğim gibi beyin sorunu değildir

Geri