corsa c gösterge sorunu acil yardımm!!

ergunonal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkasdaslar 2003 corsa c ecom var.gösterge panelinde kilometre yazan dijital ekranın ısıkları yanmıyor gecen gün söndü. ne yapmam lazım göstergelerin komple değişmesi gerekirmi yada soyle sorayım cok bi masrafı olur mu??

5 ytl lik bir ampül masrafınız var.
(tabi birde sökme takma)

benim 2001 vectra b aracımda da yanmıyor :D fakat yol bilgisayarından okuyabiliyorum..

adım gibi eminim ki özel veya yetkili serviste arada toz pislik parmak izi vs. bırakmadan o gösterge toplanamayacak..

o yüzden elletmiyorum..

sayacınız çalışıyor emin olabilirsiniz.. arkasından güneş vurunca yada ışık tutarsanız km yi görürsünüz.

sorun aydınlatma ampülünden.

teşkkur ederim dediğiniz gibi en iyisi elletmemek sonra toplayamacaklar cok şekilsiz bozuk durucak teşekuur eder

teşkkur ederim dediğiniz gibi en iyisi elletmemek sonra toplayamacaklar cok şekilsiz bozuk durucak teşekuur eder
niye toplayamsınlar canım o kadarda değil oldu toplayamacaklarını dusunerek sureklı karanlıkta bakımaya çalısın kmye olacak işmi

özel servisi bilmem ama yetkili serviste oyle toplayamama gibi bi problem olmaz aracın basında durursanız kişisel ozensizligin de onune gecersiniz. netice de yetkili serviste yapılan her is icin ayrı bir garanti alırsınız. eger kafanıza yatmayan bişey olursa duzeltmek zorundadırlar.

Geri