corsa c direksıyon (eps) sutunundan gelen sese cosum

konu olan aracı biz yaptık ege opel olarak gres kısa süreli çözüm servo motorun içinde rulmanlar var 2 adet ama rulmanlar farklı ölçüde sanayide bulamadım, zaten opel için üretilmiş bozunlunca eps değişmesi gerekiyor .ama biz burç yaptık tornada ve diğer bir işlem de kaza anında direksiyon milinin içeri giren tarafınada işlem yaptık ve sonuç mükemmel maliyet olarak 250 tl tutuyor 1 gün sürüyor işlem

Mavi renkli bir gres.

Merhabalar cihan bey ayni sorun bende de var malesef bulundugum bolgede bu sorunu cozecek kisi yok onun icin banada yardimci olursaniz memnun olurum.
Gres dediginiz nereye sıkılıyor ve sıkılan gresten sonra ses varmi ben bunu baska nerelerde yaptirabilirim bana aydin cok uzak tecrübe sahibi olarak bana ne gibi onerileriniz olabilir cevabinizi bekliyorum

Merhabalar cihan bey ayni sorun bende de var malesef bulundugum bolgede bu sorunu cozecek kisi yok onun icin banada yardimci olursaniz memnun olurum.
Gres dediginiz nereye sıkılıyor ve sıkılan gresten sonra ses varmi ben bunu baska nerelerde yaptirabilirim bana aydin cok uzak tecrübe sahibi olarak bana ne gibi onerileriniz olabilir cevabinizi bekliyorum

onarım işlemini ben yapmadım, Kocaeli Gölcük'te yaptırdım. ayrıca [MENTION=12]tansugurler[/MENTION] ustanın dediği gibi 10.000 km sonra ses tekrar başladı.

Şu anda da yurtdışında olduğumdan aracın üzerinden resim çekip koyma ihtimalim malesef yok.

Zonguldak civarında herhangi bir opel özel servisinde bu işlem yaptırılabilir ama dediğim gibi kalıcı çözüm değil. Direksiyondan başlayan ve pedallarin hemen yanındaki mafsala kadar olan yer sökülüp bakımı yapılıyor.

onarım işlemini ben yapmadım, Kocaeli Gölcük'te yaptırdım. ayrıca @tansugurler ustanın dediği gibi 10.000 km sonra ses tekrar başladı.

Şu anda da yurtdışında olduğumdan aracın üzerinden resim çekip koyma ihtimalim malesef yok.

Zonguldak civarında herhangi bir opel özel servisinde bu işlem yaptırılabilir ama dediğim gibi kalıcı çözüm değil. Direksiyondan başlayan ve pedallarin hemen yanındaki mafsala kadar olan yer sökülüp bakımı yapılıyor.

Yine oluyorsa yaptirmaya degmez gibi desene o sese katlanacagiz bu gidişle satmazsak iyi size cok tsk ederim cevabiniz icin

Geri