corsa-c dirakesiyon yükseklik?

tuncerbilek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Corsa-c 'de direksiyon yükseklik ayarı yok galiba..varda benmi bulamadım..bir de camlar açıkken kitlediğin zaman camlar otomatik kalkıyormu?

essentia modelinde yok, benimkinde yok yani..

ama bazı modellerde var diye biliyorum...

ayrıca camlarda otomatik kalkmıyo benim bildiğim, ama arabanın içinde camı kapatırken araya kolunuz sıkışırsa cam duruyo :)

camlar acıkken kapıları kılıtle.kılıtleme tusuna uzun basılı tut kumanda dan camların kapanır sanırım benım aracımda essentıa kapanıyor

Arabam Corsa-c 1.3 CDTI Essentia.Camlar açıkken kilitleme tuşuna uzun bastım camlar kalkmıyor.Birde direksiyon yükseklik ayarı yok galiba dimi?

benim camlar kalktı :) daha önce denemişmiydim hatırlamıyorum ama , uzun basmak derken en az bi 3-4 sn basılı tutmanız gerekiyo, hatta camlar tamamen kapana kadar basılı tutuosunuz , bırakırsanız camda duruyo...

açıkçası bu özellik yok sanıyodum meğer varmış :)

sevindirik oldum, sağolsun nakayama

1,3 essentia da direksyon yükseklik ayarı yok o kesin. cam olayına gelince benim araçta camlar açıkken anahtarı deliğine sokup kilitleme konumununa doğru manuel çevirince kapılar kilitleniyor, aynı şekilde oynatmadan tutunca camlar kalkıyor.
kumanda olayını sizden duydum akşam belli olur :)

dene dene çok zevkli oluyo :)

arabaya tekrar aşık oluyosun :)

çalıştığım şirketin tahsis ettiği araba astra idi.. sunroof ve camlar açıkken kapıyı kitler gibi yapıp anahtarı 2-3 sanıye daha bükük vaziyette tuttuğum zaman sunroof da dahil olmak üzere hepsini kapatıyordu (çok hoşuma giden bir görüntüydü) Geçen sene kendi arabamı aldığımda ilk denediğim şeydi camların otomatik kapanıp kapanmadığı... benim arabamda 1,3 cdti essentia ama ne kumandadan nede kapı kilidinden otomatik kapanmadı :( tam bi hayal kırıklığı olmuştu benim için...

benim aracım 1.7 dti düğmeden olmuyor ama manuel olarak aracınızı kilitlerken kitlediğiniz yöne doğru dönük tuttuğunuzda camlar kapanıyor

arkadaşlar geçenlerde iyi bir yağmur yağdı. bu arada hızını artırıp yavaşladığı zamanlarda, 1.silecek fasılasının zamanının değiştiğini hissettim. bir süre durup çalışan 1.fasıla sanki 4-5 saniye fark etti. nasıl olduğunu bulmaya çalışacağım arabayı yıkarken.
varsa bilen öğrenelim.. gizli kalan gerçek kalmasın.

Geri