corsa c cdti çok patinaja düşüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım 5kapılı corsa c cdti aracımın lastikleri iyi hava yaklaşık 15-20 derece ıslak bi zeminde hareket halindeyken hızlanmak için gaza bastığımda patinaja düşüp tehlike yaratıyor lastiklerim bridgestone. neden olur sizce ?

usta senınn tum sorununn lastıklerın baska bı olay degıl yoksa suda neden patı yapsın aracın ya kanalları duzgun yanı yola uygun degıl yada erımısler baska turlu bı acıklaması yok bunun

lastiklerim yeni. gözle görünür bi aşınma yok en fazla 5 aylıktır

O zaman baskı balatanızın değişme zamanı gelmiş. Başka ihtimal de yok aslında. Lastik yada debriyaj.

kullanıma baıglıda degişebilir yada lastıklerını yere tam oturmuyordur bende de aynı sorun vardı baska bır aracta mersem lastıkler cok sertmıs ve yere oturmuyormus degıstırdım sorun duzeldı

lastikler yazlıksa çok normal

bencede lastikler sen lastiklerin görüntüsüne bakma lastiğin lastikliği gitmiş plastik olmuştur. ben de lastiğimin görüntüsüne inanıp yola gittim kaza yaptım
aman dikkatli ol.

O zaman baskı balatanızın değişme zamanı gelmiş. Başka ihtimal de yok aslında. Lastik yada debriyaj.

aracın patinaja düşmesinin debrajın bitmesiyle bir ilgisi yoktur. tam tersi debrajı biten araba zaten devirlenir ama gitmez.

Lastiklerden başka bir yerde hata olamaz.

sorunu çözdüm lastik havaları eşit değilmiş 30 yaptım hepsini çözüldü sorun sanırım şimdilik.

Geri