Corsa C Beyin Problemi.. mi acaba???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fabre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fabre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, arabamda ilk çalıştırdığımda gaz yememe problemi vardı, aracım lpg'li, Lpg'ye geçince sıkıntı kalmıyordu... Dün servise götürdüm, tech 2 ile hata kodlarına baktık, 'dtc bilinmeyen hata' kodu görünüyordu, hatayı sildi usta ve hiçbir sıkıntı kalmadı, gaza geçince eksoz emisyon lambası tekrar yanıyor ve aynı problem yine oluşuyor, ustanın dediğine göre beyinde bir problem varmış, gazdayken araba beyin hata veriyor ve benzin pompasını ilk çalıştırmada açmıyormuş, dolayısıyla beyin tamir görücek yada değişicekmiş.:cry:Sizin görüşleriniz nedir arkadaşlar, daha önce corsa C beyni ile başı derde giren oldu mu? bunun başka bir alternatif çözümü varmıdır? Teşekkürler...

Benzer sorunu biz yaşadık, eşim sabah aracı çalıştıramamış, sorun akü de diye düşünülerek kablo ile başka aküden takviye denendi ve aracı zor zahmet çalıştırdık.Bu seferde gaz yemedi, aracı 20 km hızla servise götürdük, beyin arızası verdi.Yazılımı update ettiler sorun düzeldi ama servis ;arıza tekrarlarsa beyin değişmek zorunda kalabilir diye de not ekledi.

İlginiz için teşekkürler Berker Bey,

Aracımı şu an benzinde kullanıyorum ve hiçbir problem yok, sizin aracınız LPG'limi? Ben aracımı lpg'de kullandığım zaman bu problem meydana geliyor, onun dışında gayet normal çalışıyor aracım... Acaba LPG'mi etkiliyor aracımın beynini, nasıl düzeltilebilir? Çünkü tahminim beyin de sorun yoksa ve değişse de, LPG'den dolayı, yeni beyinde yine arıza meydana gelebilir.. Teşekkürler....

Dün itibarıyla aracımda toplama olan LPG sistemini atikere çevirdim, enjektör, ecu, buharlaştırıcı değişti atiker oldu... sanırım lpg toplama olduğu için değerler düzensizmiş ve aracın beynini etkiliyormuş, şu an için bir sıkıntı yok, umarım ilerde de sorun yaşamam, teşekkürler...

Geri