Corsa c arka silecek süpürgesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
15 liraya ankaradan 2 ay evvel aldım. herhangi bir parçacıda bulunabilir.

Arkadaşlar hiç uğraşmayın bosh'un sadece lastiği var silecekler için çoğu yedek parçacıda var ölçün kestirin alın kendinizde takabilirsiniz ben 10 tl ya alıp taktım valla 10 numara çok memnunum yavvv....

Arkadaşlar hazır konu açılmış iken; benim Corsa C 'nin arka sileceği kırıldı. Komplesini servisten aldırdım ancak eskisini vidasını sökmeme rağmen çıkartamadım. Nasıl sökebilirim ?
Bağaj döşemesi sökülecek.

ben geçen sene 5tl aldım iskitlerden bu senede 10 tl filan civrıdır başer oto dan

istanbul Topkapıdan Akınsal Sanayi Sitesinden Aldım Orijnal Sileceğini ugurcanopelden 15 lira

valla ben daha 2 hafta önce arka sileceği sanayide bir dükkana girip istedim. bana sarı bir kutudan lastik verdi. dayım bosch marka olduklarını söyledi ben bakmadım. bilmiyorum marka. eskisini çıkardım. güzelce yenisini taktım. yavaş yavaş içindeki metali kaçırmadan yerine yerleştirdim. eskisinden bile iyi siliyor diyebilirim. takmayı becerememiş olabilirsiniz. ben ilk denememde taktım sanmıştım. fakat içindeki metal çubuğu kaçırmışım. dikkat edince kolayca taktım.

üstündeki somunu sökünce çıkıyor...döşeme falan sökmeye gerek yok...ben kargoyla yaklaşık 20 tl mal ettim komple yenisini aldım...silecek şekil olarak 1-1 aynısı olmasa da uydu...

üstündeki somunu sökünce çıkıyor...döşeme falan sökmeye gerek yok...ben kargoyla yaklaşık 20 tl mal ettim komple yenisini aldım...silecek şekil olarak 1-1 aynısı olmasa da uydu...

Ben epey uğraştım sökemedim sanırım pas yapmış yaglayıcı ve pas sökücü iş görür.

Nereden aldınız silecek süpürgesi dahilmi ?

Geri