Corsa c arka silecek süpürgesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gittigidiyordan sipariş ettim...arka silecek olarak...dışardan gördüğünüz herşey dahil...kolu süpürgesi...

Silecek kolunu bir türlü sökemedim. Somunu çıkartım fakat kol gelmiyor pas sökücü yağlayıcı sıktım maalesef çıkmıyor nedir bu işin püf ve kolay yolu

ben beğendim fiyatına göre iyi bir ürün...ayrıca bizim önceki sileceğimiz kırılmıştı önceden yapıştırmışlar falan üstüne yapıştırıcı akmış biçimsiz duruyordu bu çok hoş oldu...satıcıya aynı soruyu bemde sormuştum 2001-2006 arası corsalara uyuyormuş...sökme konusunda da bişey diyemeyeceğim çünkü o kısım oynuyor azcık zorlayınca...belki zarar verebilirsiniz...sanayide usta sökmüştü bizimkini de...

konuyu biraz horlatıyım ama.. bende aşağıda durduğu için arka silecek kolunu çıkartmayı denedim somunu gevşettim vd40 sıktım hafiften çekiçledim banamısın demiyor sökülmedi gitti !! arka silecek kolunu çıkartıp bir tur yukarıdan takmak istiyorum acaba çıkartan varmı nasıl çıkar bu kol?

bende de biraz sarkma var, camdan aşağı iniyor :)

Dikkatlice hafiften zorlamanız gerekecek sanırım. Bizim arka silecek de çalışmıyor bozuldu herhalde..

Geri