6 Ara 2012 Konuyu Başlatan #11 C CanCorsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ara 2012 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Mst' Alıntı: Tavsiyem farların içindeki orjinal parkları, yani dipsiz ampulleri iptal et, amerikan park ile beraber iyi olmuyor bence. Genişletmek için tıkla ... evet soktum onları farlarımıda sızın aracınızdakının aynısını yapmak istıyorum yardımcı olursasız sevınırım
Mst' Alıntı: Tavsiyem farların içindeki orjinal parkları, yani dipsiz ampulleri iptal et, amerikan park ile beraber iyi olmuyor bence. Genişletmek için tıkla ... evet soktum onları farlarımıda sızın aracınızdakının aynısını yapmak istıyorum yardımcı olursasız sevınırım
7 Ara 2012 #12 Mst Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eyl 2012 Mesajlar 1,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 CanCorsa' Alıntı: evet soktum onları farlarımıda sızın aracınızdakının aynısını yapmak istıyorum yardımcı olursasız sevınırım Genişletmek için tıkla ... Tabikide, gel Konya'ya hallederiz. Şaka bi yana yardımcı olurum kardeşim.
CanCorsa' Alıntı: evet soktum onları farlarımıda sızın aracınızdakının aynısını yapmak istıyorum yardımcı olursasız sevınırım Genişletmek için tıkla ... Tabikide, gel Konya'ya hallederiz. Şaka bi yana yardımcı olurum kardeşim.