corsa c 1.3 cdti (z13dt) hız sabitleyici aktif etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KuDu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KuDu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar. 2004 model 1.3cdti corsa enjoy da forumdan öğrendiğim kadarıyla tesisat ve müşürler mevcuttu bende gittim sinyal kolu aldım tesisatta yanılmıosam 4 uçluydu (kolun montajını yapalı 3-4 ay oldu da :D ) dün aldığım bu gün elime geçen op-com ile bunu aktif etmek istedim. Fakat aktif edemedim :) programın ing. olması gerekiyormuş ing. programla denedim programlama içerisinde cruise control : not programed die bişile karşılaştım bunu present yaptım, debriyaj ve fren müşürlerini kontrol ettim problem yok çalışıyor.

siviçleri kontrol ederken Cruise Control Tip Switch,Not Programmed diye bişilekarşılaştım.

sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkür ederim :)

Forumda Opcom uygulamaları adlı konu var. incelemenizi tavsiye ederim.

Inceledim dogru sekilde yapmisim fakat sivicleri kontrol ettigimiz bolumde cc tip swicth not prommed yaziyor

O araçta bcm den sinyal koluna bir kablo çekmek gerekiyor.hız sabitleme ucu için.ayrıca tanıtma işini tec 2 ile yapman lazım.

hayır opcomlada yapılabiliyor
Diagnostics
2004
Corsa C
Engine
Z13DT
Program yada program variation tam hatırlamıoyurm
Önünüze 7-8 satılı bir liste gelecek ABS cart curt orada Cruise controlü not presenttan present'a çeivirip program deyin.

Veri sayfasında cruise controlü not programmed görmeniz nprmal o 50 üstü hızla giderken düğmeye basılıp aktif edilirse present oluyor çalışıp çaışmadığını voltaj değerinden anlayabilirsiniz oda görünüyor her düğmeye bastığınızda voltajın değişmesi gerek

sokette tesisat var orj.de debriyaj musurude var kontrol ettim deger gorebiliyorum.

dedigin yerden present yaptim 50 ustu deneme sansim olmadi yarin deniyecegim fakat sivic kontrol ettigimiz yerde voltaj goremiyorum not programed yazio.

Yanlış hatırlamıyorsam 2 yerden aktif ediliyor. Birincisi motor bölümünden ikincisi body miydi neydi. Yaşlandık galiba bugün hiçbir şeyi hatırlmıyorum. İki taraftan da aktif ettiniz mi?

bende yazılım var acaba ondan mı oluo die düşünmeden alamıyorum kendimi birde dediğin gibi şasiden deniyim not programed yazması olasılığı güçlendirio :)

hocam hatırlıosan senden kadran led aydınlatması içinde destek almıştım çok işime yaradı sanırım bu işi gene sen çözüceksin öle gelio destek için saol :)

Son düzenleme:
Yanlış hatırlamıyorsam 2 yerden aktif ediliyor. Birincisi motor bölümünden ikincisi body miydi neydi. Yaşlandık galiba bugün hiçbir şeyi hatırlmıyorum. İki taraftan da aktif ettiniz mi?

konuya ışık tuttuğun için teşekkür ederim bu gün hallettim denedim çalışıyor. opcom uygulamaları adlı konuda resimli detaylı bir şekilde paylaşacağım :)

Ne demek forumun amacı bu. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Geri