corsa C 1.2 twinport triger zincir mi?

çağrı60

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşalr bende corsa c 1.2 twinport var bu triger zincir limi acaba birde geçen gün arabaya bindiğimde marş basmıyor tık yok servis gelip aldı akü gitmiş dediler aküyü değiştirdiler 55 Amp gm akü taktılar 170 ytl ye bu corsa ya akü yeterli mi acaba.

bende yeni corsa d var 1.2 motor geçen servise gittiğimde servis ücretler tablosunda bütün araçların triger değişimi yazıyordu,corsa 1.2 de yazmıyordu ustaya sorduğumda sizinkilerde kayış yok zincir var dedi,corsa c 1.2 de emin değilim ama sadece kasa farklı bence sendede zincir vardır,akü konusundada bir yorum yapamıyacam.

bende 2004 corsa c 1,2 njoy vardı triger seti zincirdi

1.2 ye 55 amper akü yeterli

55 az bence fiyatıda çok yüksek mış 170 ytl bayağı yüksekkk

senin corsa 1.2 16v heralde, triger zincir var bu tip motorlarda, 55 amper aku normaldir ama banada fiyati biraz pahali geldi, belkide GM olmasindan dolayi o fiyat,
kaliteli aku.

evet zincir.. serviste sormuştum.. corsalar ne sorun çıkarır diye bi sorun çıkarmaz trigeri bile zincir demişti adam.. ayrıca ben benim araçta 45 lik akü var diye hatırlıyorum.. 55 de olur heralde sorun olmaz

meftun kardeş senin aküye bir bak kaç amp yazıyor ???***

walla bende emin olamadım şimdi ama bi ara bakarım sana sölerim.. bi sene önce falan daha araba 2 senelik bile deilken akü boşalmıştı benim takviyeyle çalıştırdık 1 senedir devam o sıra 45 gibi gördüm die hatırlıorum ama bakıcam

Geri