Corsa, Bip bip bip sesi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Simuzer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Simuzer

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel Corsa hakkında fazla bir bilgim yok. Ancak,araç son zamanlarsa sürüş esnasında bip sesi vermeye başladı. Ekranda herhangi bir uyarı ışığı yok.. Emniyet kemeri takılı, kapılar kapalı, hız limiti düşük.. TP Trafik sesi diyenler de var. Doğrumudur bilmiyorum..

internette baya bi aradım. Ancak, herkese göre bip sesi farklı anlamlara geliyor. Anladığım kadarıyla Corsa'da çeşit çeşit bip sesleri var.. Ben de yanlış anlaşılmalara önlem olarak bip sesini çekip youtube.com'a yükledim.

Bu sesle ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı ? Verdiğiniz bilgilere göre, bu haftasonu test sürüşleri yapacağım..

Gelen bip sesi bu; :dinle:
http://www.youtube.com/watch?v=s3qSSkpcGtw

Son düzenleme:
Boyle bir uyari tonu ilk defa duyuyorum. Orjinal gorunumlu teyplerden falan mi var sizde ?

Tapatalk pro.

Evet, orijinal teyp var. Multimedya yok.

130875421vt6.jpg

Araçta herhangi bir ek bir cihaz takılı değil.

Böyle bir ton bilmiyorum. Yetkili servise bir uğrasanız iyi olur.

İlginç, hiç kimse bu sesi duymadı mı ?

birde radyo açıkken yol bilgisayarı ekranının resmini ekleyebilirmisiniz? radyoyla alakalı bir ses olması lazım bu

Radyo pek kulllanılmıyor. Yani çoğu zaman kapalı.

Araçta yol bilgisayarı yok. O ekranda bildiğiniz üzere, tarih saat sıcaklık bilgileri var. Başka bir şey yok. :(

tp ve as kapalı olsun. tp'den kaynaklı o ses...

Bilinçli mi cevap veriliyor yoksa, az bişi bilip de candan mı ediliyor..

TP'den kaynaklı bir ses değil. Radyo kapalı.

Sorunun kaynağını bulduk..

Köprü'den geçerken "kaçak" geçiş uyarısı verdi. Meğer OGS Cihazının pil uyarı sesiymiş. Bilginiz olsun.

Bilinçli mi cevap veriliyor yoksa, az bişi bilip de candan mı ediliyor..

TP'den kaynaklı bir ses değil. Radyo kapalı.

Sorunun kaynağını bulduk..

Köprü'den geçerken "kaçak" geçiş uyarısı verdi. Meğer OGS Cihazının pil uyarı sesiymiş. Bilginiz olsun.

Daha sesin ogs den geldiğini, konsol gelmediğini anlayamıyorsunuz, gelip burada size yardımcı olmaya çalışanlara atar yapıyorsunuz. Önce kulaklarınıza baktırmanızı, sonra üslubunuzu düzeltmenizi öneririz. Ban sorunları için info@opelim.net e mail atabilirsiniz.

Geri