corsa bagaj amortisörü

İnternetten sipariş ettim. Galiba yan sanayi, Tanesi 15 tl. Bakalım ne olacak sonuç.

yine gönüllü kobay oldun cihan bekliyorum sonucu :)

bende de hiç tutmuyordu elimle tutuyordum yukarda alacağımı alıyor koyacağımı koyuyor sonra çekmece gibi kapatıyordum :D
15 TL ye aldım tanesini 30 TL ye cillop gibi oldu... 5-6 ay önce...

bende dün değiştirdim. antalyada tanesini 20TL den aldım. amotisörcüden. opelle alakası yok ama uydu :) süper oldu.

Yan sanayi Tanesi 15 tl.den 30 tl+5tl kargo ücretli ile bagaj amortisörünü değiştirdim. Önceden işkence çekiyormuşuz yahu. baam diye vuruyordu. Şimdi çok iyi.

5 dakikamı almadı değiştirmek. Uçları zaten tırnaklı. Değiştirmesi gerekenler hemen değiştirmeli bence :)

ben de aluçlardan sipariş ettim ve taktım arkadaşlar. bugüne kadar boşuna çile çekiyormuşum. başta size olmak üzere avm garajında tesadüfen gördüğüm bagaj kapatan arkadaşa teşekkürler :)

ben de aluçlardan sipariş ettim ve taktım arkadaşlar. bugüne kadar boşuna çile çekiyormuşum. başta size olmak üzere avm garajında tesadüfen gördüğüm bagaj kapatan arkadaşa teşekkürler :)

Güle güle kullan abi. Kaça mal oldu peki?

tane 15 lira yanında su devirdaim pompası ile birlikte samsuna 6,5 liraya geldi kargo.

Devirdaim pompasının arızası neydi bu aralar bende termostatı değiştiricem hazır açmışken devirdaimde de sorun varsa onuda değiştirmek istiyorum bi arkadaşın pervaneleri eriyip gitmişti sizde de öyle bir problem mi vardı yoksa sızdırıyor muydu sadece

Geri