Corsa B İlk kalkışta titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gökay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ustalarım; 97 Corsa b 1.4 Swıng aracım kalkışlarda motorda titreme oluyor.Yani; ilk kalkışta debriyaj yarıma ulaştığında kavrama bırakırken titreme yapıyor.Baskı balata diye düşünüyorum ama yinede ustalarımı bir danışayım dedim...

Ustalarım; 97 Corsa b 1.4 Swıng aracım kalkışlarda motorda titreme oluyor.Yani; ilk kalkışta debriyaj yarıma ulaştığında kavrama bırakırken titreme yapıyor.Baskı balata diye düşünüyorum ama yinede ustalarımı bir danışayım dedim...

Abi aynı sorun bende de var ve baskı balata yeni değişti(1 yıllık) Bugün usta volan'dan yapar dedi.Durup dururken sökmeyelim ama baskı balata değişim zamanı hatırlat dedi

kaçırma yoksa çok rahatsız etmiyorsa idare etmeye çalışın....

dusundugun gıbı bence daha oncekı aracım da basıma gelmıstı bıde su var yenı baskı balata taktırdım yıne aynı tıtreme oldu tejrubelı bı usta buldum duzeldı sorun yanlıs ve gelısı guzel montaj

gerek kalmadı araç satıldı...konu kapanabilir...

Hayırlı olsun kardeşim aracı yeni alan kişi titrete titrete kaldırır artık corsayı :)

Hayırlı olsun kardeşim aracı yeni alan kişi titrete titrete kaldırır artık corsayı :)

valla bende anlamadım satılığa çıkardıkdan sonra ne hikmetse sarsıntı kesildi makinanın '' abicim''

Geri