Corsa B gaza basmayınca stop ediyor.

voldemorde

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar. yalaşık iki ay önce 99 model corsa b swing aracımı marşa basıp calıştırdığımda motor ışığı turuncu(sarı da olabilir) yanmaya başladı ve araç gaza basmadan çalışmadı. bilgisayara takıldığında erg hatası verdi. erg yi değiştirdim. ancak araç yine istediğim performansta olmadı aynı sorunlar (düşük viteslerde gaz yememesi,devir göstergesinin durunca veya ilk kalkışta 200-300'e kadar düşüp sonradan rölanti halini alması gibi) devam etti. bugünde aynı hatayı yapıp yine motor lambası yandı ve araca marşla beraber gaz vermeyince çalışmıyor. sizce erg yi de değiştirmeme rağmen sorun ne olabilir;? şimdiden teşekkürler

merhabalar. yalaşık iki ay önce 99 model corsa b swing aracımı marşa basıp calıştırdığımda motor ışığı turuncu(sarı da olabilir) yanmaya başladı ve araç gaza basmadan çalışmadı. bilgisayara takıldığında erg hatası verdi. erg yi değiştirdim. ancak araç yine istediğim performansta olmadı aynı sorunlar (düşük viteslerde gaz yememesi,devir göstergesinin durunca veya ilk kalkışta 200-300'e kadar düşüp sonradan rölanti halini alması gibi) devam etti. bugünde aynı hatayı yapıp yine motor lambası yandı ve araca marşla beraber gaz vermeyince çalışmıyor. sizce erg yi de değiştirmeme rağmen sorun ne olabilir;? şimdiden teşekkürler

Aynı sorun bendede vardı. Bulana kadar akla karayı seçmiştik. Rölanti ayarlayıcı yada gaz kelebek potansiyometresi sorun.

bugun gittim sanayiye aracın beynine reset attı sorun kesildi. tekrar yaparsa değiştirdiğim erg yi garantiden tekrar değiştirecek. birde ben aracı az benzinle kullanıyordum onu yapma dedi. full depo ile kullanıcam. bugun 100km yol yaptım tık demedi bakalım ne olacak.. aracın yakıtıda düştü kmye 20krş yakıyor bugun hesapladım.. bakalım ne olacak...

aynı sorunn bendede olmuştu.Aracı karşınıza aldığınızda sağtarafta vakum valfi var.Ona 4 adet içinden hava geçen kablo giriyor.Bunlar yanlış bağlandığından araba lpg de sürekli tekleyip stop ediyordu.Şükür sorunu çözdüm.Mavi kablolar arka kısma siyahlar öndeki vakum valfine takılacak

Geri