Corsa 111'de Yol bilgisayarı Varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:cry::cry::cry: yakıcam şimdi arabamı :kop:
Üstadım niye yakıyorsun arabanı Almışsın güle güle kullan..Bu bizim burun kıvırdığımız tüketim menzil olayı Normal Corsalar için bir ilk sayılır; üstelik vw bile poloya yeni koydu, Almanlar bu konularda daha cimriler..
Bizim kızdığımız nokta Bu özelliğin yol bilgisayarı diye lanse edilmesi ve orta ekranın kullanılmaması oda Opel alışkanlığımızdan dolayı...
Yol bilgisayarı dediğimizde kalkıp internete girecek halimiz yok yada film falan seyredeceğimiz..
Aklıma Lastik Basınç sensörü geliyor olması gereken ha birde bluetooth olsa iyi olurdu 111 diye reklam yaptığına deysin değilmi..

Üstadım niye yakıyorsun arabanı Almışsın güle güle kullan..Bu bizim burun kıvırdığımız tüketim menzil olayı Normal Corsalar için bir ilk sayılır; üstelik vw bile poloya yeni koydu, Almanlar bu konularda daha cimriler..
Bizim kızdığımız nokta Bu özelliğin yol bilgisayarı diye lanse edilmesi ve orta ekranın kullanılmaması oda Opel alışkanlığımızdan dolayı...
Yol bilgisayarı dediğimizde kalkıp internete girecek halimiz yok yada film falan seyredeceğimiz..
Aklıma Lastik Basınç sensörü geliyor olması gereken ha birde bluetooth olsa iyi olurdu 111 diye reklam yaptığına deysin değilmi..

Şaka bi yana arkadaşlar, arabamı severek aldım ve keyif alarak biniyorum.
ekranda verilen bilgiler bana yeterli geliyor. haklısın,lastik basınç sensörü v.s gibi özellikleri olmalıydı ...ayrı bir paketle satıyorlar.
en basitinden esp paketi almak istedim 1300 tl fark verip, bayii fabrikaya sipariş verilmesi halinde ,3 ay sonra gelebileceğini bu durumda 3 ay sonra kampanya dışında kalabileceğimizi söyledi.... halbuki her bayi 2-3 tane paketli araç elinde bulundurmalı bence....

yakmana gerek yok fıyat farkı verılerek gıd ekran olmuyormu yada navı :rolleyes::D

maalesef, cosmo modeli diyorsun herhalde, onlarda var bu özellik sadece.... herhangi bir paket (örn :esp paketi) istemem halinde 3 ay bekliceğimi söyledi bayii....

Yeni Polo Yol Bilgisayarı :D
big_23404202thh.jpg

maalesef, cosmo modeli diyorsun herhalde, onlarda var bu özellik sadece.... herhangi bir paket (örn :esp paketi) istemem halinde 3 ay bekliceğimi söyledi bayii....
sadece konsol + ekran sıparış ver bence cıllop gıbı olur

Geri