Corsa 111'de Yol bilgisayarı Varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
11.yıl corsa d de yol bilgisayarı var.aynen yukarıdaki resimde olduğu gibi çalışıyor.
orta konsolda cosmoda buluna ekran ve yol bilgisayarı gibi değil yani.

111.yıl corsa d de yol bilgisayarı var.aynen yukarıdaki resimde olduğu gibi çalışıyor.
orta konsolda cosmoda buluna ekran ve yol bilgisayarı gibi değil yani.
Albea şekli yani komik olmuş hakikaten..

attachment.php

Tüketim göstergenin oradamı gösteriliyor..? Tam anlamadım..
Gerçi eklediğiz resimde..Vites- km bilgililerinin dışında bir bilgi var onumu (18) yazan kastediyorsunuz..
Normalde GID ekranda gösteriliyor benim eklediğim resimde görüldüğü üzere..
Eğer böyle ise çok saçma olmuş ortadaki TID (triple info display-->üçlü bilgi ekranı) ne işe yarar..

Evet o ekranda vites ,km,toplam km.18 rakamı dur kalk trafikteki ortalama hız, silecek kolundan o değerler ortalama yakıt, menzil,tüketim gibi değerler ile değiştirilebiliyor....

Dur ben birazdan bayii'yi arıyayım, şu işe bi netlik getireyim.

Aslında Opel'in orta ekranına biz alıştık çoğu arabada göstergede bu bilgiler Mercedes,Bmw,Audi şu bu..
Gözümüz her arabada ortada ekran arıyor...:D
Çokta garipsememek lazım

Aslında Opel'in orta ekranına biz alıştık çoğu arabada göstergede bu bilgiler Mercedes,Bmw,Audi şu bu..
Gözümüz her arabada ortada ekran arıyor...:D
Çokta garipsememek lazım

üstadım birazda canım sıkıldı aslında, gerçek anlamda yol bilgisayarında olaması gereken bilgiler çok daha fazla mı olması gerekiyor??? bu konuya çok hakim değilim.... Şimdi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş falan:D ama ben corsalarda ortadaki o kocaa ekranı biraz kaba da buluyorum hanii;)

Bence kötu olmuş hiç yol bilgisayari varmi yokmu belli degil gecen dolmuşa bindim albea km sayacinda yazi belirdi sag kapi acik uyarisi belirdi bayabi dikkatimi cekti corsalarda anlik yakit tuketimi gösteriyor başka birşey göstermiyor ozaman

Albea şekli yani komik olmuş hakikaten..
albea derken:D
aslında bir çok markada zaten yol bilgisayarı verileri gösterge ekranında.
daha kullanışlı gibi görünüyor.
opelin ayıbı ise bu miniminicik ekranı donanım olarak kullanması.
albeada bile yol bilgisayarı için 3 satır ekran kullanılıyor.

Bence kötu olmuş hiç yol bilgisayari varmi yokmu belli degil gecen dolmuşa bindim albea km sayacinda yazi belirdi sag kapi acik uyarisi belirdi bayabi dikkatimi cekti corsalarda anlik yakit tuketimi gösteriyor başka birşey göstermiyor ozaman

yok canım o kadar da değil....sakın albea bu markalardan alıntı yapmış olmasın;) ayrıca kapı açık uyarısı mevcut , ve ortalama tüketim dışında, kronometre, toplam yolculuk mesafesi,ortalama hız, ortalam yakıt tüketimi gibi bilgilerde mevcut....

albea ilk çıktığı günden beri yol bilgisayarını ortada kullanıyordu zaten :) alıntı yapan biri varsa o da opel'dir. ben ortadaki ekranda Brake Light Check yazmayan ekrana yol bilgisayarı demem arkadaş :D
giraya katılıyorum sonuna kadar yol bılgısayarı bı yakıt durumunu göstermesıne yol bılgısayarı denmez bence benım 2000 model toyata yarıs de bıle vardı anlık yakıt durumunu gösterıyodu menzılı faan arabad en duşuk versıyondu bı aırbag vardı sadece :D

albea ilk çıktığı günden beri yol bilgisayarını ortada kullanıyordu zaten :) alıntı yapan biri varsa o da opel'dir. ben ortadaki ekranda Brake Light Check yazmayan ekrana yol bilgisayarı demem arkadaş :D
:cry::cry::cry: yakıcam şimdi arabamı :kop:

Geri