Corsa 111'de Yol bilgisayarı Varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

browerdi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar kendim bizzat baktım ama o zaman dikkat etmemiştim..Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun..
Aşağıda 111 kampanya tanıtım ilanı var..
campaign.jpg

Buraya kadar herşey normal .. Yol bilgisayarı var dedikleri arabada bildiğimiz TID ekran var
big_237573369bj.jpg

Yol bilgisayarı için GID ekran olması gerekmiyormu?
Bir tutarsızlık yok mu sizce?
big_23069557nr3.jpg

big_210202592pv.jpg

Yakın zamanda Corsa D alan bir arkadaşımız vardı oda yol bilgisayarı olduğunu söylüyordu..

Grafik bilgi ekranı yok :) standart sarı renkli; tüketimi vs. gösteren TID var

Grafik bilgi ekranı yok :) standart sarı renkli; tüketimi vs. gösteren TID var

evet arkadaşın dediği gibi.

Gıd ekranlar navigasyonlu modellerde olmalı

Gıd ekranlar navigasyonlu modellerde olmalı

doğrudur,navigasyonlu modellerde GID var. Yol bilgisayarından kasıt ortalama tüketim ,menzil v.s gibi bilgilerse bunlar TID ekranında mevcut. Yol bilgisayarında benim bilmediğim daha detaylı bilgiler sunulması gerekiyorsa bendeki yol bilgisayarı değil. :cool:

ekteki gibidir.

Ekli dosyalar

• 26-03-10_0743.webp
    26-03-10_0743.webp
    37.6 KB · Görüntüleme: 161
attachment.php

Tüketim göstergenin oradamı gösteriliyor..? Tam anlamadım..
Gerçi eklediğiz resimde..Vites- km bilgililerinin dışında bir bilgi var onumu (18) yazan kastediyorsunuz..
Normalde GID ekranda gösteriliyor benim eklediğim resimde görüldüğü üzere..
Eğer böyle ise çok saçma olmuş ortadaki TID (triple info display-->üçlü bilgi ekranı) ne işe yarar..

Son düzenleme:
attachment.php

Tüketim göstergenin oradamı gösteriliyor..? Tam anlamadım..
Gerçi eklediğiz resimde..Vites- km bilgililerinin dışında bir bilgi var onumu (18) yazan kastediyorsunuz..
Normalde GID ekranda gösteriliyor benim eklediğim resimde görüldüğü üzere..
Eğer böyle ise çok saçma olmuş ortadaki TID (triple info display-->üçlü bilgi ekranı) ne işe yarar..

Bende de bu ekran var ancak çalışmıyor..yani belli bir açıdan bakınca rakamları görebiliyorum ama aktif değiller...GID ekran var bende.Bunu acaba aktif hale getiremez miyiz?

çok karışmış burda olay izmirdeki tüm galeriler teyit etti 111 yıl serilerinde yol bilgisayarı yok diye reklamlarınızda var nasıl olmaz dedim birde müdürle tartıştık bi opel galerisinin herneyse tid ekran yani triple info display adı üstünde 3 satır bilgi ekranıdır ve yol bilgisayarı bilgileri bu ekrandan görünmez cosmolarda opsiyon yol bilgisayarı alındığında gid yani graphic info display fonksiyonel yol bilgisayarı verileri bu ekrandan okunur navigasyonlu versiyonlarda sunulan ekransa (renkli) CID , COLOR INFO DISPLAY'dir.

Geri