corsa 1.7 dti yolda stop etme problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omurat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam herkese. bende 2003 corsa dti 1.7 var. beklentilerimi karşılayan bir araç. ancak yaklaşık 2 aydır enterasan bir sorunla karşı karşıyayım. arabayı çalıştırdıktan 5-6 dakika sonra arıza lambası yanıp hareket halindeyken stop ediyor. kontağı kapatıp tekrar açtığımda çalışıyor. bazen bir kaç kez hareket halindeyken arka arkaya stop ediyor . servise götürdüm. bir sorun görünmüyor dediler. araba ısınınca bu sorun ortadan kalkıyor. 10-15 dakika soğukken rölantide çalışırsa yine stop etmiyor. forumu kurcaladım ancak sorunun yanıtını bulamadım.yardım edebilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.

.

egr ye baktır. yada iptal ettir.

selam herkese. bende 2003 corsa dti 1.7 var. beklentilerimi karşılayan bir araç. ancak yaklaşık 2 aydır enterasan bir sorunla karşı karşıyayım. arabayı çalıştırdıktan 5-6 dakika sonra arıza lambası yanıp hareket halindeyken stop ediyor. kontağı kapatıp tekrar açtığımda çalışıyor. bazen bir kaç kez hareket halindeyken arka arkaya stop ediyor . servise götürdüm. bir sorun görünmüyor dediler. araba ısınınca bu sorun ortadan kalkıyor. 10-15 dakika soğukken rölantide çalışırsa yine stop etmiyor. forumu kurcaladım ancak sorunun yanıtını bulamadım.yardım edebilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.

yüksek ihtimalle egr problemi...

arkadaşlar egr deyip geçiyorsunuz ama sorun egr değil. dizellerde sorunsuz yada stop etme sorunu yok dıyebılırım. arkdasım senın aracın sorunu pompa beyını. beyın motor bloğuna baglı asırır sarsıntı ve ısıdan lehımlerınden sorun oluyor. sökulecek ve lehımler tazeleencek sorun kalmayacak

Yolda Kesiklik Falanda Yapıyorsa Seyir Halindeyken Kesinlikle Pompa Beyininden.Egr Değil Hatalı Olan Ve Bilgisayarda Çıkmıyor Arızada.150 Ytl Civarı Para Sıkışmış Pompa Beyinin İçine Onu Çıkartınca Problem Halolur :)Brn Yaptırdım Ordan Biliyorum Yarım saatte Tamir oluyor.Benim Arabadada Sabit Hızla Giderken Arıza Işıgı Yanıyor.Yanıncada Motor Kesiyor Gücünü Korumaya Geçiyor P0400 Kodu Veriyor Arıza olarak.Bir Yardım Rica Ediyorum :(:(

Son düzenleme:
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. bu işi servis yaparmı acaba?

Servis Yapmaz Bildigim Kadarıyla Ama SormakTa Fayda Var

Geri