corsa 1.4 ün dresiyon kutusu

yanlış sölemişler size corsa opelin en sorunsuz aracıdır .

Gidip bakkala sormadım Gedizler Otomotiv Opel yetkili bayii.İstanbul bide sen sor

corsa opelin en sorunsuz arabasıdır gercekten.tek sorunu direksiyon kutusu oda onarım yapılıyo ve bidaha sorun çıkmıyo.gedizlere sormamıza gerek yok bizde servisiz.

Ben sadece alırken sordum direksiyon kutusu dediler ve ilk önce direksiyon kutusu arıza yaptı dedim.Servisçiler neden bundan gocunduki şimdi anlamadım

yoo gocunan yok bakkal makkal dedinde ondan cvp yazdım.araba alcak olsam 1.3 corsa alırım çok kafam rahat olur

Doğru diyosun direksiyon kutusu hariç çok memnunum

yani bence benzinli arabadan daha performanslı gecen arkama takıldı arkadaş yapıştı ayrılmıyo yaaaa.bende 1.4 astra var çıldırcak adam

sikayetimvar.com sitesini bi incelerseniz opellerle ilgili genel sorunlari görebilirsiniz ki direksiyon kutu problemi artik kanıksanmiş bi hata...

slm arkadaşlar corsa b c nin direksiyon tamiri yapılıyor ama sizin bullunduğunuz yerde yapan varmı bilmiyorum yetkili servise gitseniz bile yeni kutu taksalar bile ses var ama biz bunları ( tamir ) ediyoruz garantili olarak

ama ben biyerde okumuştum tamir yapıldıktan sonra dreksyon daha ağırlaşıyomuş...

Geri