corsa 1,4 2004 motor sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrekaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrekaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar corsamda gaza yüklenince motor tarafından uğultu gibi bir rüzgar sesi geliyor. sanki elektirik süpürgesi sesi gibi, gazi bıraktığımda ses kesiliyor. gittim hava filitresini değişttirdim ancak nafile. yine aynı. ne olabilir ki . bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Hava debimetresi ve manifoltu kontrol ettirin. Hava filitresinide kontrol edin tam kapalı olduğundan emin olun.

Hava debimetresi ve manifoltu kontrol ettirin. Hava filitresinide kontrol edin tam kapalı olduğundan emin olun.

arkadaşlar merhaba. bugün şunu farkettim aracımdaki ses havada yağış yok iken yerler falan kuru iken yapmıyor. yağmurlu ve karlı zamanlarda ses yapıyor. bugün ses daha da arttı. havafiltresini ve kapağını tekrar kontrol ettik ama nafile kafayı yemek üzereyim. daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan oldu ise yardımcı olursa sevinirim.

olmazsa yardın tekrar ustaya götürüp debimetre ile manifoltu kontrol ettireyim diyorum. teşekkür ederim

Kardeş sesin bir çok nedeni olabilir biz bu yorumları aracı görmeden yapıyoruz sorun trigerdende kaynaklanabilir hava debisindende vs.vs. en iyisi iyi bir ustaya veya servise giderek sorunun kaynağını buldurun.

Geri