25 Mar 2008 Konuyu Başlatan #11 fadanur Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Mar 2008 Mesajlar 175 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Gökhan_55' Alıntı: bugun bende görmüştüm ama bi anlam vereemdim .. Genişletmek için tıkla ... hele şükür bi gören çıktı
Gökhan_55' Alıntı: bugun bende görmüştüm ama bi anlam vereemdim .. Genişletmek için tıkla ... hele şükür bi gören çıktı
27 Mar 2008 #12 muraltun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Haz 2007 Mesajlar 532 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ecoflex motorda yapılan geliştirmeler sonucu egsoz gazı emisyon oranlarının azaltılğıdı çevreye daha az zarar veren bir teknoloji.
ecoflex motorda yapılan geliştirmeler sonucu egsoz gazı emisyon oranlarının azaltılğıdı çevreye daha az zarar veren bir teknoloji.
27 Mar 2008 #13 Ahmetilgaz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eyl 2007 Mesajlar 413 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Avrupa birligi ulkeler cevre konularinda dahada duyarli hale gelmeye basladi.Son cevresel kirlenmeler,kuresel isinma neticesinde.
Avrupa birligi ulkeler cevre konularinda dahada duyarli hale gelmeye basladi.Son cevresel kirlenmeler,kuresel isinma neticesinde.