- Konuyu Başlatan
90 beygir olanların hepsimi 6 ileri?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim bildiğim kadarıyla hepsi 6 ileri...ve çok seri bir araba chip yapmasan bile çok memmun kalacağın bir motor seçeneği yakıtı ve performansı bence seni tatmin edecektir.
bende 75 beygir var..! zayıf denilince şok oluyorum. aracım 9 aylık ve şuana kadar mardin, elazığ, alanya, ankara, şırnak vb.... bir çok ile gittim. urfa - mersin otogarının %90lık kısmında son gaz yaptım ve aracım 210km'ye kadar çıktı. gişeler yaklaştığımda yavaşladım yalnızca ve süratim hep 190 civarındaydı. bu kadar il seyahatimde beni 4üncü vitese düşüren bir yokuşa da rastlamadım. arkadaşlar sürat yarışlarına girmiyorsanız bu hız, tork, motor daha yeninize yetmiyor. ilk 2 vites hantal olabilir ama çoğu benzinli ve yüksek motorlu araçlara toz yutturuyor. adamlar mükemmel bir motor yapmış. haa bu arada aracımın deposu 44lt alıyor ve genelde 110 - 120 km hızla gitmeme rağmen 1 depoyla yaklaşık 982 km yol gittim. bu da KOÇ yada SABANCI torunu olmayanlar için çok önemli bir yakıt sarfiyatıdır..! saygılarımla..!