Corsa 1.2 Sport Paket çok ses yapıyor.

BundanBaska

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese iyi günler.
Geçen hafta 2004 model Corsa 1.2 Sport Paket aldım. Daha önce eski Megan kullanmama rağmen ön ve arka takımlardan bu kadar ses gelmiyordu. Yolda giderken sesi duymamak için en ufak bir tümseğe bile girmeye korkuyorum. Bu normal midir?

corsaların hepsinde normal. çözüm yolları aramaya bak :good:

nie normal olsun ki???

çünkü bana normal geliyor, ki corsacılara da öledir. , neden çünkü direksiyon kutusu arızalı, neden çünkü şanzuman kolları arızalı, neden çünkü opel corsa kaliteli bi araba diil, neden çünkü çünkü opel firması hatasını bildiği halde çözüm bulamayan bi şirket bende diyorumki onlar bulamazsa biz buluruz. ki buldumda...:good:

Nasıl buldun

Nasıl çözüm bulduğunu çok merak ediyorum. Söyleyebilir misin?

ben corsanın kaliteli bir araba olmadıgı fikrine katılmıyorum.corsa nın sınıfındaki pek çok rakibinden daha kaliteli oldugunu düşünüyorum.begenmiyorsan, satarsın, kurtulursun en basit çözüm :)

neden çünkü çünkü opel firması hatasını bildiği halde çözüm bulamayan bi şirket bende diyorumki onlar bulamazsa biz buluruz. ki buldumda...:good:

Arkadaşlar evet GM problemli bi firma ancak şahsım adıma garantili aracımı garanti dışı varsayan Gm'e karşı tepkimi göstermek içim elimden geleni yapmaya başladım ve bu hafta çözüm olmazsa Tüketici Mahkemesinde karşı karşıya geleceğiz,elim boş bile dönsem haklılığımı yasal platformda tartışmak istiyorum.Geçenlerde denk geldim Citroen C3 kullanan ve 2.el araç sahibi katalogdaki yakıt değerlerinden fazla yakıt tükettiği için açtığı davayı kazandı ve araçının parası tüketiciye teslim edildi ve emsal niteliğinde bi karardır.Opelim.net olarak büyük bi kulübüz dertlerimizi Gm'ile paylaşalım olmadı yasal süreçlerde arayalım hakkımızı tüketici dernekleri desteklerini esirmegememekte... Bilginize..

Geri