Corsa 1.2 16V yakıt tüketimini azaltma yolları

çok teşekkürler çok güzel anlatmışsınız

Bende 2003 Corsa C var bu aracın bagajı zaten 1 tane bavul aldıktan sonra başka bir şeye yer kalmayacak şekilde ve şu anda o ufacık alana bile benim ihtiyacım var birde LPG taktırırsam vay halime :( yedek lastiği koysam diğer malzemeler girmeyecek.

Birde bazı park yerlerine girerken hemen LPG varmı diye soruyorlar var dediğim anda park etmek için döndur .

LPG'nin avantajları olduğu kadar azda olsa dez avantajları var benim açımdan

atiker sıralı sistem var 1,2 motor da olsa farketmez diyor satıcısı daha fazla verim sağlar aksine diyor ne dersiniz?

125 tl ye 1000 km den fazla yol yapmak bana biraz zor gibi geldii ben şimdi diel otomatik corsam ile kızılcahamam gittim geldim giderken klima açık depo full gelirken de klimaya gerek kalmadı hava kapalıydı neyse 400 km gibi bir yol yaptım gelince depoyu fulledim 62.5 tl aldıı 65 e tamamladıkk
ortalama hızım 100 km gibi bir hızz vardııı normal bir kullanım araçta toplam 3 kişi

65tl/ 400km = 1.625 km de yaktııı

ortalama 5 litre yakmış

eğer 125 tl ye 1000 km varsa ben arabamı satıyoruummm

Son düzenleme:
990 tl yazmışlar lphaber.com da :)

simit şeklinde küçük tanklar yapabiliyorlar yer tutmuyor gerçi ama iyi düşünmek lazım ruhsata işlet vs vs vs bi sürü iş

atiker tavsiye etmiyorum. enjektörleri bu sıralarda problemli.
lpgnin litre fiyatı şuanda ortalama 1.84tl ayrıca opelim.netten birçok arkadaşımda şahittir karma kullanımda 135 kuruş civarı yakıyor uzun yolda ise daha da düşürmek mümkün hemde çok sakin kullanımla elde edilen bir değerde değil

teşekkür ederim önerdiğiniz marka var mı?

ben 1 depo ile 485 km gidyrm :s 3000dd 'de vites atıyorum Corsa C baya düşndrdü şmdi beni yaw?

teşekkür ederim önerdiğiniz marka var mı?
valla ben lovato kulladım 80bin km lovatonun enjektörleri aşırı derecede sessiz ve yumuşak çalışıyor performansı da iyi ama pek tanınan bir marka değil tanınmaması kötü olduğu anlamına gelmez 58 yıllık marka sonuçta ve dünya sıralamasında ilk üçün içinde ama yaygın servis ağı opelle olan anlaşması doğrultusunda landirenzo da öneririm arkadaşım taktırdı çok memnun yakıtta oldukça düşük şuan yeni aracım 1.4twinport brc takılı performans konusunda çok iyi yakıtta çok ekonomik şuan 1.79dan gaz alıyorum ve 11 kuruş tüketimim var uzun yolda karma 120 130bin arası değişiyor. yinede tavsiyem landirenzo tek eksisi enjektörlerin sesi ama kalitesi düşünülünce enjektör seside çok önemli değil çözümüde kolay keçe giydirilip ses kesilebilir.

Geri