- Konuyu Başlatan
çok teşekkürler çok güzel anlatmışsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atiker sıralı sistem var 1,2 motor da olsa farketmez diyor satıcısı daha fazla verim sağlar aksine diyor ne dersiniz?
valla ben lovato kulladım 80bin km lovatonun enjektörleri aşırı derecede sessiz ve yumuşak çalışıyor performansı da iyi ama pek tanınan bir marka değil tanınmaması kötü olduğu anlamına gelmez 58 yıllık marka sonuçta ve dünya sıralamasında ilk üçün içinde ama yaygın servis ağı opelle olan anlaşması doğrultusunda landirenzo da öneririm arkadaşım taktırdı çok memnun yakıtta oldukça düşük şuan yeni aracım 1.4twinport brc takılı performans konusunda çok iyi yakıtta çok ekonomik şuan 1.79dan gaz alıyorum ve 11 kuruş tüketimim var uzun yolda karma 120 130bin arası değişiyor. yinede tavsiyem landirenzo tek eksisi enjektörlerin sesi ama kalitesi düşünülünce enjektör seside çok önemli değil çözümüde kolay keçe giydirilip ses kesilebilir.teşekkür ederim önerdiğiniz marka var mı?